Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
keskiviikko, 06 marraskuu 2019 19:14

10 vuotta täyttävä Hotel Levi Panorama tarjoaa uutena majoitusvaihtoehtona lasitetut sviitit

Kirjoittanut Kassiopeia Hotels & Restaurants
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Hotel Levi Panoraman seitsemännen kerroksen baarin lasitettu laajennus Gold Digger Sky Lounge Hotel Levi Panoraman seitsemännen kerroksen baarin lasitettu laajennus Gold Digger Sky Lounge Kuva: Kassiopeia Hotels & Restaurants

Hotel Levi Panorama juhlii tänä vuonna kymmenvuotista taivaltaan, jonka kunniaksi hotelli tarjoaa tulevana talvena uuden majoitusvaihtoehdon, lasikattoiset ja -seinäiset sviitit. Levitunturin Koutalaen huipulla, Sirkan kylässä sijaitseva hotelli valmistui marraskuussa 2009.

Hotellissa tehtiin kuluneen kesän ajan muutostöitä, joissa pohjoispäädyn sviitit saivat uudet lasitetut huoneet. Hotellin seitsemännessä kerroksessa oleva ravintola sai uuden lasitetun oleskelutilan sekä päivitetyn nimen, Gold Digger Sky Lounge. Sviitit saivat myös muutostöiden myötä myös uudet nimet: Sky Suite ja Sky Suite Deluxe.

Lasiseinäiset -ja kattoiset sviitit tuovat maiseman lähelle


Uusia svittejä on kahta erilaista, Sky Suitet ja Sky Suite Deluxet. Molemmat huonetyypit sijaitsevat hotellin pohjoissiiven neljännessä, viidennessä ja kuudennessa kerroksessa. Kaikissa sviiteissä on lasiseinäinen ja -kattoinen makuuhuone. Sky Suiteissa, joita on kolme kappaleitta, on lasitetun makuuhuoneen lisäksi tilava, yhdistetty makuu- ja oleskeluhuone ja kylpyammeella varustettu kylpyhuone. Kolme Sky Suite Deluxea tarjoavat hieman enemmän luksusta, ja niissä on lasitetun makuuhuoneen lisäksi erillinen olohuone, toinen makuuhuone, sauna ja kaksi kylpyhuonetta.

”Halusimme tarjota asiakkaillemme uudenlaisen majoituselämyksen ja siitä idea Sky Suiteihin”, Hanne Tohmo, Hotel Levi Panoraman Myyntipäällikkö kertoo. ”Uusien sviittien lasiseinäiset ja -kattoiset huoneet tuovat maiseman lähelle ja ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan ja revontulien, valoisien kesäöiden ja ruskan väriloiston ihailuun”, Tohmo lisää. 

Juhlia keskiyön auringon tai revontulien alla

Hotellin seitsemännen kerroksen maisemaravintola Gold Digger Sky Lounge sai lisätilaa lasitetun oleskelutilan myötä. Uusi tila tarjoaa viihtyisää oleskelua 30-hengelle.  Ravintolan tiloista on näkymät pitkälle Levin tunturikylän yli myös naapurituntureille, jopa Pallakselle asti. ”Gold Digger on ollut suosittu häiden, juhlien ja yritystilaisuuksien järjestämispaikka ja uusi Sky Lounge tuo lisää tilankäyttömahdollisuuksia”, Tohmo kertoo.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 06 marraskuu 2019 19:17
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Työvoima

Liikenneuutisia

  • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
    Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
    Matkustajaliikenne
  • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
    Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
    Matkustajaliikenne
  • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
    Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
    Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia