Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
keskiviikko, 23 kesäkuu 2021 20:25

Hotel Mattsin majoituspalvelukokonaisuus nyt täydessä laajuudessaan

Kirjoittanut Kassiopeia Hotels & Restaurants
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Hotel Mattsin toisiinsa yhdistettävissä standard combi-huoneissa majoittuu vaikka koko perhe Hotel Mattsin toisiinsa yhdistettävissä standard combi-huoneissa majoittuu vaikka koko perhe Kuva: Kassiopeia Hotels & Restaurants

Espoon Matinkylässä sijaitsevan Hotel Mattsin monipuolinen hotellipalvelukokonaisuus avautuu lähes kokonaisuudessaan, kun majoitusvaihtoehdot laajentuvat 22.kesäkuuta 192 huoneella. Helmikuusta lähtien on voinut jo majoittua huoneistohotellin täysin kalustetuissa huoneistoissa. Majoituspuoli on juhannusviikolla kokonaisuudessaan auki, mutta aurinkoinen kattoterassi baareineen kutsuu kävijöitä vasta ensi kesänä. Sitä odotellessa voi nauttia Ravintola Frejan aamiaisesta, à la cartesta ja sisäpihan terassista.

Majoitustarjonnaltaan Espoon suurimpiin hotelleihin lukeutuva Hotel Matts sijaitsee Matinkylän Tynnyripuiston vieressä, joka uusiutuu lähiaikoina palveluiltaan ja ympäristöltään.

Hotel Matts huomioi kattavasti erilaiset majoitustarpeet, kun kalustettujen ja täysin varusteltujen huoneistojen lisäksi voi nyt majoittua Standard-, Standard Combi- ja Superior-huoneissa sekä Junior Sviitissä ja Sviitissä.

–  Majoitusta etsiville on valinnanvaraa aina yksiöistä sviitteihin. Olemme iloisia, että Hotel Matts on saatu majoituspalveluiden osalta kokonaisuudessaan auki. Uskon, että kesällä lomailijat löytävät uudenlaisia ja monipuolisia kaupunkikohteita, kuten Espoon, toteaa operatiivinen johtaja Helena Sopen-Luoma Kassiopeia Hotels & Restaurantsilta.

Hotel Mattsissa on satsattu monipuolisiin palveluihin ja viihtymiseen. Hotellin yhteydessä sijaitsee laadukas ja viihtyisä 183-paikkainen Ravintola Freja, jonka à la carten herkkuista ja viinibaarin juomavalikoimasta voivat nauttia niin hotellivieraat kuin muutkin asiakkaat. Ravintola Frejan runsaan aamiaisen äärelle voivat kokoontua perheiden, kaveriporukoiden lisäksi vaikka yritysten edustajat. Kesän jälkeen myös päivittävin vaihtuva lounas palaa listalle.

– Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat muun muussa katutasossa sijaitseva 100-paikkainen kokous- ja tapahtumatila omalla sisäänkäynnillä. Hotellin ylimmässä kerroksessa on myös saunatilat, joita voivat käyttää hotellivieraat, mutta ne ovat myös varattavissa yksityiskäyttöön, kertoo Helena Sopen-Luoma hotellin tarjoamista mahdollisuuksista.

Ison Omenan läheisyys tarjoaa hotellin omien palveluiden lisäksi ajanvietettä shoppailun, sisäleikkipuiston ja elokuvateatterin merkeissä.  

Espoon terassipalvelut laajenevat

Hotellin palvelukokonaisuus täydentyy ensi kesänä upealla kattoterassilla, jossa kesäjanoa voi sammuttaa baarin antimilla. Sitä ennen voi vilvoittautua Ravintola Frejan sisäpihan terassilla ja nauttia herkuista ja juomista.

– Sijaintimme on monelta suunnalta katsoen erinomainen. Hotellimme parkkihalli on vieraidemme käytössä, ja meillä asioivat voivat pysäköidä veloituksetta neljän tunnin ajan. Myös parkkihallin vuorokauden paikoitusmaksu on edullinen verrattuna esimerkiksi keskustan hintatasoon. Hotellivieraiden on helppo liikkua esimerkiksi metrolla Tapiolaan, Keilaniemeen tai keskustaan. Metron uusi läntinen sisäänkäynti sijaitseekin avain hotellin vieressä, Helena Sopen-Luoma jatkaa.

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 23 kesäkuu 2021 20:30
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Taksialalla on nyt töitä tarjolla: ”Alalle pääsy on kevyt mutta tuettu”
  Isoimmissa kaupungeissa sekä pääkaupunkiseudulla tarvitaan lisää työvoimaa taksialalle. Koronan myötä ylikapasiteetti on purkautunut, ja arjen muututtua kohti normaalia ala kärsii jo työvoimapulasta. Esimerkiksi taksiyhtiö Menevä on aloittanut uusien kuskien rekrytoimisen. Taksilain uudistuttua 2018 alalle tuli paljon uusia autoilijoita, ja kaupungeissa oli kysyntään nähden runsaasti tarjontaa. Osa uusista tulokkaista poistui kuitenkin…
  Matkustajaliikenne
 • VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn
  VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn Junamatkustamisessa on havaittavissa piristymistä ja käynnissä on yksi kotimaanmatkailun vilkkaimmista kausista. VR on palauttanut kevään ja alkukesän aikana yli sata alkuvuonna vähennettyä päiväjunavuoroa liikenteeseen jokaiselle kesäviikolle. Nyt VR tuo yöjunaliikenteeseen kokonaan uusia vuoroja. Yhteensä 22 yöjunavuoroa lisätään yhteysväleille Helsinki–Rovaniemi ja Helsinki–Kolari loppukesän ja syksyn viikonloppuihin.
  Matkustajaliikenne
 • Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen
  Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen Korona-aika on koetellut rankalla kädellä linja-autoyrittäjiä – matkustajamäärät ovat laskeneet ja tartuntaketjuja on päässyt muodostumaan tiukoista rajoituksista ja korkeasta hygieniatasosta huolimatta. Perinteinen linja-autoyhtiö Matka-Kosonen joutui hankalaan tilanteeseen alkuvuonna 2021, kun aivasteleva matkustaja laittoi liikkeelle tartuntaketjun, joka asetti myös ison osan henkilökunnasta karanteeniin.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia