Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
Radisson Blu Marina Palacen hotellinjohtajana on aloittanut Titta-Liina Gustafsson. Titta-Liinalla on pitkä ja monipuolinen kokemus ravintola-, hotelli- ja matkailualalta.

Titta-Liina Gustafssonin kiinnostus matkailu- ja ravitsemiskauppaan on tullut verenperintönä, ja hän on koko ikänsä ollut tavalla tai toisella mukana matkailu- ja ravitsemisbisneksessä.

Puijonsarven uutena hotellinjohtajana on aloittanut Kati Vihma

Original Sokos Hotel Puijonsarven hotellinjohtajana tammikuussa aloittanut Kati Vihma muutti Kuopioon Savonlinnasta. ”Upeiden järvimaisemien ääreltä upeiden järvimaisemien äärelle”, toteaa Kati innoissaan. Pitkän linjan hotelliammattilaista viehättää Puijonsarvessa erityisesti sen upea historia ja uudistetut tilat. Kuopio taas houkutti dynaamisen profiilinsa vuoksi.

Kim A. Øverland on nimitetty Senior Vice President -rooliin kaikille Clarion Hotels -ketjun hotelleille Pohjoismaissa.

Kim A. Øverland on nimitetty Senior Vice President -rooliin kaikille Clarion Hotels -ketjun hotelleille Pohjoismaissa. Øverland on kokenut tekijä hotellialalta ja siirtyy tehtävään viimeisimmästä roolistaan General Managerina norjalaisessa The Well -hotellissa Oslon edustalta.

Satu Näsärö on nimitetty Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) matkailukaupan toimialajohtajaksi

Satu Näsärö on nimitetty Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) matkailukaupan toimialajohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi.

PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupassa työskentelee 500 alan ammattilaista. Toimialajohtajana Näsärö vastaa PKO:n 38 ravintolan, 5 hotellin, Kolin hiihtokeskuksen, 3 kylpylän, Osuuskaupparockin sekä MaRan myyntiorganisaation toiminnasta.

On jännittävää palata hotelli- ja ravintola-alalle Scandicin johtoon Suomessa", sanoo Laura Tarkka.

Scandic Hotels on nimittänyt Laura Tarkan Scandicin Suomen toimintojen uudeksi vetäjäksi ja Scandic Hotels Ab:n johtoryhmän jäseneksi.

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Työvoima

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
  Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
  Matkustajaliikenne
 • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
  Matkustajaliikenne
 • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
  Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia