Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
maanantai, 25 syyskuu 2023 13:35

Suomalaisille voittoja European Franchise Awards -tapahtumassa

Kirjoittanut Suomen Franchising-Yhdistys
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kotipizza jakoi Innovation & Sustainability -sarjan voiton European Franchise Awards -tapahtumassa. Suomalaisen franchisingtoiminnan veteraani Henri Laakso nimettiin puolestaan eurooppalaisen franchisingin kunniagalleriaan European Franchising Hall of Fameen.

Suomalaiset franchisingalan toimijat menestyivät Brysselissä torstai-iltana järjestetyssä European Franchise Awards -palkintotapahtumassa. European Franchise Awards -tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa. 

Kotipizza sai jaetun ykkössijan innovaatioista ja kestävyydestä myönnettävässä Innovation & Sustainability -sarjassa. Voiton jakoi Kotipizzan kanssa gourmetruokaan ja -juomaan erikoistunut saksalainen kauppaketju vomFASS.

FranCon Franchise Consultingin perustaja Henri Laakso nimettiin yhdeksi eurooppalaisen franchisingin kunniagallerian Hall of Famen jäsenistä. Laakso on kouluttanut ja konsultoinut suurta osaa suomalaisista franchisingketjuista 1990-luvulta lähtien ja toiminut aktiivisesti alan kansainvälisessä yhteistyössä.

Palkittujen lisäksi European Franchise Awardsissa nähtiin kolme muuta suomalaista finalistia. Alina oli ehdolla Vuoden franchisingketjuksi ja Sp-Koti-ketjun Tanja Heinonen Vuoden franchisingyrittäjäksi Franchisee of the Year -sarjassa. Staria oli puolestaan finalisti Special Award for Services to Franchising -sarjassa, jossa palkittiin franchisingia palveluillaan edistäneitä yrityksiä.

”Suomen Franchising-Yhdistys täyttää tänä vuonna 35 vuotta. Tuona aikana suomalainen franchisingtoiminta on kehittynyt ja ammattimaistunut isoin harppauksin. Mikään ei kerro tuosta kehityksestä paremmin kuin se, että suomalaiset franchisingtoimijat menestyvät koko Euroopan tasolla”, sanoo Suomen Franchising-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Juha Vastamäki.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Työvoima

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
  Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
  Matkustajaliikenne
 • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
  Matkustajaliikenne
 • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
  Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia