Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
keskiviikko, 15 helmikuu 2023 12:55

Tampereen tapahtumapalvelut täydentyvät: Finlaysonin alueelle rakentuu uusi kokous- ja tapahtumakeskus Finlayson Meetings

Kirjoittanut Finlaysonin alue 
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Tampereen tapahtumapalvelut täydentyvät: Finlaysonin alueelle rakentuu uusi kokous- ja tapahtumakeskus Finlayson Meetings Havainnekuva. Arkkitehtikonttori Petri Pussinen Oy.

Palvelu- ja kokemuspainotteinen kokous- ja tapahtumakeskus valmistuu Media 54 -rakennuksen sisätiloihin kesäksi 2023. Ennakkovaraukset ja -tilaukset käynnistyvät ennen valmistumista.

Finlayson Meetings on Finlaysonin alueen omistavan työeläkeyhtiö Varman ja kokous- ja tapahtumakeskuksen operaattorina toimivan Innovation Homen yhteishanke, joka vahvistaa ja uudistaa alueen palvelutarjontaa.

- Uudella kokous- ja tapahtumakeskuksellamme haluamme vastata Finlaysonin alueen yrityksiltä tulleisiin toiveisiin ja tarpeisiin yrityksen omia toimistotiloja täydentävistä ja tukevista kokous- ja tapahtumatiloista oheispalveluineen, kertoo asset manager Kai Niinimäki Varmasta.

Noin 600 neliömetrin kokoisessa keskuksessa on kymmenkunta erikokoista ja muuntojoustavaa tilaa, kokemuksellisia showroomeja, esiintymislava ja ravintola-alue. Ne mahdollistavat sekä virallisten kokousten että rentojen yritystapahtumien järjestämisen.

Yritysten yhteistyö palvelee asiakasta laajasti

Yhteistyö Finlaysonin alueen muiden toimijoiden kanssa on osa Finlayson Meetingsin palvelukonseptia. Alueen monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut sekä elämyspalveluntarjoajat hyödynnetään myös kokousasiakkaiden käyttöön.

– Finlayson Meetings tarjoaa ​kokous- ja tapahtumapaketteja, alkaen aamiaisesta aina iltaohjelmaan asti. Ammattilaiset auttavat tapahtuman suunnittelussa, järjestävät aktiviteetteja, puhujia, juontajia tai varaavat koko ​ravintola​​​-alueen yrityksen yksityiskäyttöön, Innovation Home​​n ​CEO​​​ & Founder Katja Kojo linjaa. 

Tilaisuudet suunnitellaan palvelumenun avulla, johon asiakkaat valitsevat koordinaattorin avulla sopivan kokonaisuuden. Ennen tilaisuuden alkua asiakkaille toimitetaan aikataulu sekä nimetyt vastuuhenkilöt, jotka vastaavat päivän sujuvuudesta.

 

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 15 helmikuu 2023 12:59
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Työvoima

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
  Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
  Matkustajaliikenne
 • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
  Matkustajaliikenne
 • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
  Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia