Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
Matkailualan uutisia
lauantai, 12 lokakuu 2019 08:13

Ruisleipä edelleen kuluttajan mielessä terveellisin

Kirjoittanut

Ruisleipä on suomalaisten mielestä terveellisin leipä ja tärkeä osa suomalaista ruokakulttuuria. Lähes neljännes kertoi lisänneensä ruisleivän käyttöä viimeisen vuoden aikana. Ruisleivän terveellisyys oli ylivoimaisesti suurin syy sen käytön lisäämiseen.

Meren rantaan, Keilaniemen metroaseman ja rakenteilla olevan Raide-Jokerin päätepysäkin läheisyyteen on suunnitteilla mittava hotelli- ja kongressikeskus. Hotellin suunniteltu huoneluku on 660. Koko hankkeen laajuus on 30 000 neliömetriä.

Elokuussa julkistettu Kämp Collection Hotelsin myynti norjalaiselle Nordic Choice Hotelsille on saanut kilpailuviranomaisen hyväksynnän. Yrityskauppa viimeisteltiin 9.10.2019, jolloin omistajuus siirtyi Capmanin hallitsemilta rahastoilta Nordic Choice Hotelsille. Uuden omistajan tavoitteena on luoda Helsinkiin runsaasti lisää hotellitarjontaa.

Ulkoministeriön toteuttama maakuvatyön kampanja Capital of Metal voitti pääpalkinnon globaalissa Digital Communications Awards -kilpailussa Berliinissä 20.9.2019. Vuoden kampanja -palkinto tuli yhdistysten ja instituutioiden kilpailukategoriassa. Ulkoministeriö on voittanut kilpailussa myös vuonna 2016 Suomi-emojeilla.

Sivu 1 / 45

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

 • Ruisleipä edelleen kuluttajan mielessä terveellisin
  Ruisleipä edelleen kuluttajan mielessä terveellisin Ruisleipä on suomalaisten mielestä terveellisin leipä ja tärkeä osa suomalaista ruokakulttuuria. Lähes neljännes kertoi lisänneensä ruisleivän käyttöä viimeisen vuoden aikana. Ruisleivän terveellisyys oli ylivoimaisesti suurin syy sen käytön lisäämiseen.
  Trendit
 • Suomen maakuvakampanja Capital of Metal voitti Digital Communications Awardsissa Saksassa
  Suomen maakuvakampanja Capital of Metal voitti Digital Communications Awardsissa Saksassa Ulkoministeriön toteuttama maakuvatyön kampanja Capital of Metal voitti pääpalkinnon globaalissa Digital Communications Awards -kilpailussa Berliinissä 20.9.2019. Vuoden kampanja -palkinto tuli yhdistysten ja instituutioiden kilpailukategoriassa. Ulkoministeriö on voittanut kilpailussa myös vuonna 2016 Suomi-emojeilla.
  Trendit
 • Ilmastonmuutos muokkaa liiketalouden, matkailun ja ravintola-alan koulutuksia uusiksi
  Ilmastonmuutos muokkaa liiketalouden, matkailun ja ravintola-alan koulutuksia uusiksi Ilmastonmuutos vaikuttaa koulutukseen. Perho Liiketalousopisto teki laajan vastuullisuusraportin ja muokkasi koulutusohjelmansa vastaamaan ilmastonmuutoksen vaatimia haasteita. Nykypäivän opiskelijoista kasvatetaan kestävän kehityksen lähettiläitä, sillä heidän roolinsa tulee olemaan yritysten uudistaminen nykyajan vaatimuksiin.
  Trendit
 • Hullunkuriset paikannimet houkuttelivat Kuusamoon ennätysmäärän kesämatkailijoita
  Hullunkuriset paikannimet houkuttelivat Kuusamoon ennätysmäärän kesämatkailijoita Ruka-Kuusamon alueella yöpymisten määrä kasvoi tänä kesänä 15 % verrattuna viime kesään. Kasvun taustalla on mm. kampanja, jossa Ruka-Kuusamo Matkailu otti vetonaulaksi tuhmat paikannimet, joita on Kuusamossa enemmän kuin missään muualla Suomessa.
  Trendit
 • Vastuullisuudesta Ruka-Kuusamon matkailun myyntivaltti
  Vastuullisuudesta Ruka-Kuusamon matkailun myyntivaltti Ilmastonmuutos koetaan tällä hetkellä yhdeksi maapallon suurimmista ympäristöriskeistä, ja se tulee vaikuttamaan merkittävästi siihen, mihin matkailijavirrat suuntautuvat jatkossa. Ruka-Kuusamo on mukana Visit Finlandin uudessa valtakunnallisessa vastuullisen matkailun ohjelmassa. Vastuulliseen matkailuun panostaminen tarjoaa mahdollisuuksia erottautua kansainvälisesti, luoda uutta liiketoimintaa ja edistää koko alueen hyvinvointia.
  Trendit

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia