Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
Matkailualan uutisia

 - kuukausien työ hoituu hetkessä ja päätelmät ovat luotettavampia.
Tekoälyä sovelletaan yhä useammin asiakaskokemuksen mittaamiseen yrityksissä. Haaga-Helian opinnäytetyö osoitti monia kiinnostavia seikkoja asiakaspalautteiden analysoinnista tekoälyn avulla.

Toptaste Oy järjestää 28.9.2021 hotelli- ja ravintola-alan TopFairs-ammattitapahtuman ifairs-virtuaalialustalla. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään Jyrki Sukula, joka pohtii tapahtumassa ravintola-alan tulevaisuutta ja maailman trendejä. 

Turun saariston matkailuliiketoiminnassa otettiin päättyneenä kesänä aimo harppaus kohti helpompaa saavutettavuutta. Reitti- ja aikataulutietojen digitoinnissa, matkailureittien kehittämisessä ja yhteistyön ja osaamisen vahvistamisessa edettiin uudelle tasolle. Esimerkiksi saariston lautat näkyivät nyt ensimmäistä kertaa Matkahuollon digitaalisessa Reittioppaassa suoraan bussiyhteyksien jatkona. 

Kirkko Espoossa järjestää Suomen luonnon päivän ja Espoo-päivän kunniaksi Nuku yö ulkona -tapahtuman sekä luontopäivän Velskolassa.

Useasta TV-ohjelmasta ja mm. ravintola Shelteristä tunnettu ravintoloitsija Teemu Laurell on avannut uuden döner-ravintolan Helsinkiin. Perinteisiin suomalaisiin kebab-ravintoloihin verrattuna Holy Døner tekee selvän pesäeron muihin brändillään ja leikittelevällä ruoallaan. Laurellin mukaan kebab nähdään aivan syyttä pelkästään myöhäisillan ja krapulapäivän ruokana.

Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään 28.8.-5.9. pääteemalla Tervetuloa pyöräilijä. Pyöräliikenteellä on suuri ja kasvava merkitys elinvoimaisessa, viihtyisässä ja ihmislähtöisesti suunnitellussa ympäristössä. Myös yritykset ja elinkeinoelämä hyötyvät kasvavista pyöräliikenteen virroista ja pyörämatkailu on vilkastunut uuteen kukoistukseen Suomessa.

Sivu 1 / 64

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia