Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
lauantai, 28 marraskuu 2020 17:20

Voi Technology Ab:sta tuli Vuoden 2020 pohjoismainen start up

Kirjoittanut Voi Technology Ab
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kestävälle ja vihreälle liikkumiselle on kasvava kysyntä kaikkialla maailmassa, sanoo Kim Balle. Kestävälle ja vihreälle liikkumiselle on kasvava kysyntä kaikkialla maailmassa, sanoo Kim Balle. Voi Technology Ab

Sähköpotkulautayhtiö Voi Technology palkittiin eilen illalla vuoden 2020 start up -yrityksenä Nordic StartupAwardseissa. Kyseessä on yksi start up -alan arvostetuimmista palkinnoista.

Vuodesta 2018 toiminut, Ruotsissa perustettu Voi Technology on kasvanut alansa johtavaksi toimijaksi Euroopassa. Global ja Nordic Startup Awardseista vastaava johtaja Kim Balle kuvasikin palkintojen jakotilaisuudessa Voita suureksi menestykseksi.

“Voi ei ole ollut menestystarina vain Pohjoismaissa, vaan koko Euroopassa. Kestävälle ja vihreälle liikkumiselle on kasvava kysyntä kaikkialla maailmassa, ja Voi vastaa tähän huutoon sähköpotkulaudoillaan, jotka ratkaisevat useita aikamme haasteita. Tämä on tullut hyvinkin selväksi koronakriisin aikana, jolloin viranomaiset ovat suositelleet julkisen liikenteen välttämistä, ja sähköpotkulaudat ovat osoittautuneet liikkumisen kannalta erittäin hyödyllisiksi”, Balle toteaa.

Voi saa kiitosta tuomaristolta kyvystään hankkia rahoitusta markkinoilta.

"Kun sinulla on sekä hyvä idea että toimiva tuote, ihmiset haluavat investoida siihen, ja tämä näkyy Voin kehityksessä", Balle sanoo.

Pohjoismaiden palkintojenjakotilaisuuden järjestävä Global Startup Awards on maailman suurin riippumaton start up -yrittäjyyttä juhliva palkinto. 

“Tämä on koko henkilöstöllemme upea palkinto vuosien varrella tehdystä kovasta työstä. Käynnissä oleva vuosi on ollut meille erityinen ja yhä useampi uusi käyttäjä on löytänyt sähköpotkulaudat kesän ja syksyn aikana muun muassa uusien kuukausi- ja päiväpassiemme ansiosta”, Voin operatiivisesta toiminnasta Suomessa vastaava Reetta Alastalo sanoo ja jatkaa:

“Käynnissä oleva epidemia on vain vauhdittanut tuotteidemme kehitystä, ja meillä on Suomessakin käytössämme nyt kokonaan uusittu kalusto. Teemme hartiavoimin töitä erityisesti turvallisuuden kehittämiseksi, mistä yksi hyvä esimerkki on viikonloppuiltaisin käytössä oleva reaktiotesti.”

Voi on Suomen lisäksi menestynyt hyvin monissa muissa Euroopan maissa ja esimerkiksi Isossa-Britanniassa Voi on voittanut monia paikallisten alueiden järjestämiä tarjouskilpailuja.Yksi näistä on sopimus  yksinoikeudella Länsi-Midlandsissa Isossa-Britanniassa, jonka ansiosta yhtiö pääsee tarjoamaan alan ainoana toimijana mikromobiliteettipalvelujaan 5,9 miljoonalle asukkaalle.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia