Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
maanantai, 08 maaliskuu 2021 21:17

Roboride ja PayiQ yhdessä kohti parempaa robottiautojen kuluttajakokemusta

Kirjoittanut IQ Payments Oy
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
”Robottiajoneuvot tulevat voimakkaammin osaksi jokapäiväistä kaupunki- ja kampusliikennettä”, sanoo Roboriden toimitusjohtaja Tatu Nieminen. ”Robottiajoneuvot tulevat voimakkaammin osaksi jokapäiväistä kaupunki- ja kampusliikennettä”, sanoo Roboriden toimitusjohtaja Tatu Nieminen. kuva. IQ Payments Oy

Roboride, itsestään ajavien ajoneuvojen operaattori ja PayiQ, älykkäiden lippujärjestelmien toimittaja aloittavat yhteistyön.

Yhteisenä tavoitteena on integroida itsestään ajavat robottiajoneuvot saumattomammin julkisen liikenteen kanssa ja tuottaa paitsi parempi kuluttajakokemus, niin myös integroitu alusta joukkoliikenteen toimijoille. PayiQ ratkaisulla voidaan myös tuottaa uusia lipputyyppejä, jotka mahdollistavat robottiajoneuvojen käytön.

”Robottiajoneuvot tulevat voimakkaammin osaksi jokapäiväistä kaupunki- ja kampusliikennettä. Se, että kuluttaja voi käyttää robottiautojen ja joukkoliikenteen kanssa samaa sovellusta, on erittäin tärkeää”, sanoo Roboriden toimitusjohtaja Tatu Nieminen.

PayiQ:n toimitusjohtaja Pirkka Lankinen näkee yhteistyöllä positiivisia vaikutuksia myös joukkoliikenteen toimijoille.

”PayiQ:n Ticketing as a Service -ratkaisu sopii loistavasti myös robottiautoihin. Asiakkaamme voivat yhdellä alustalla käyttää sekä joukkoliikennettä, että robottiajoneuvoja”, toteaa Lankinen.

Roboride käyttää jatkossa PayiQ:n Ticketing as a Service -alustaa ja sovellusta kaikissa projekteissaan.

Roboride tarjoaa asiakkailleen robottiajoneuvoihin pohjautuvaa liikkumisen ratkaisua avaimet käteen -periaatteella. Koska emme ole sitoutuneita tiettyihin laitevalmistajiin tai teknologiatoimittajiin, voimme valita markkinoiden parhaat ratkaisut ja kehittää palvelun, joka vastaa asiakkaan tarpeisiin.  

Viimeksi muutettu maanantai, 08 maaliskuu 2021 21:47
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia