Bon Group Oy ja Vanajanlinna Group Oy yhdistyivät maaliskuussa 2025, ja osana tätä kasvutarinaa huippukokki Tuomas Vierelä astuu Vanajanlinnan keittiöpäälliköksi elokuusta 2025 alkaen, tuoden mukanaan vision ja asiantuntemuksen, joka vie ravintolan uudelle tasolle.
”Tuomas Vierelä on toiminut keittiöpäällikkönä arvostetussa Michelin-tähdellä palkitussa ravintola Olossa. Ravintola Olon, Olo Gardenin sekä ravintola Särkänlinnan keittiöstä vastatessaan hänen vastuullaan oli korkean tason gastronomisen elämyksen varmistaminen ja keittiötiimien johtaminen. Hän on osoittanut vankkaa osaamista niin ravintolakonseptien kehittämisessä kuin suomalaisen ruokakulttuurin modernisoinnissa. Olen iloinen, että Tuomaksen avulla pääsemme tuomaan uusia ulottuvuuksia Vanajanlinnan kohteiden ainutlaatuiseen ruokatarjontaan. Vierelän ammattitaito ja kyky yhdistää perinteet innovatiivisiin lähestymistapoihin tekevät hänestä historian merkittävimmän vetäjän Vanajanlinnan keittiöön, kertoo Bon Group Oy toimitusjohtaja Ville Puustinen.
"Vanajanlinna tarjoaa ainutlaatuiset puitteet gastronomialle, ja minulle on suuri kunnia päästä kehittämään sen ruokatuotetta seuraavalle tasolle. Haluan keskittyä vahvasti modernisoituihin klassikoihin, joissa korostuvat sesongit ja sesonkiajattelu. Lisäksi tavoitteenani on lisätä laadukkaiden suomalaisten raaka-aineiden käyttöä, jotta voimme tarjota asiakkaille elämyksiä, jotka juhlistavat Suomen luonnon antimia parhaimmillaan.
Vanajanlinnan asiakkaat voivat odottaa innovatiivisia makuelämyksiä, jotka yhdistävät perinteet ja modernin keittiötaiteen huippuosaamisen, Lyhyellä aikavälillä tavoittelemme Suomen parhaan hotelliravintolan statusta sekä Vanajanlinnan ravintola Carl Wilhelmin nousua ravintoloiden top50- listalle. Olen erittäin iloinen, että Bon Group omistajilla on näkemystä ja rohkeutta sitoutua siihen, että pitkällä aikavälillä keskitymme nostamaan ravintoloidemme tasoa entisestään kohti mahdollisia muita merkittäviä meriittejä sekä pääsemme viemään Hämettä ja Vanajanlinnaa maailmankartalle myös ruokamatkailukohteena”- kommentoi Tuomas Vierelä nimitystään.