Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
torstai, 05 elokuu 2021 12:53

Air France lentää Pariisista Rovaniemelle talvikaudella 2021-2022

Kirjoittanut Visit Rovaniemi
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Air France kertoo tiedotteessaan, että yhtiö lentää Pariisista Rovaniemelle joulukuussa 2021. Air France kertoo tiedotteessaan, että yhtiö lentää Pariisista Rovaniemelle joulukuussa 2021. kuva: Finavia

Lentoyhtiö Air France on ilmoittanut aloittavansa suorat lennot Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalta Rovaniemelle joulukuun alussa.

Air France kertoo tiedotteessaan, että yhtiö lentää Pariisista Rovaniemelle noin kaksi kertaa viikossa 4. joulukuuta 2021 alkaen. Reittiä operoidaan talvikaudella 5. maaliskuuta 2022 asti.

− Olemme iloisia, että Air France aloittaa lennot Rovaniemelle. Uusi reittiyhteys lisää matkailua Lappiin ja on merkki siitä, että lentoyhteydet ovat hiljalleen palautumassa Suomessa ja Euroopassa, sanoo Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

 Rovaniemi tunnetaan yhtenä maailman parhaista paikoista nähdä revontulia.


− Pariisi − Rovaniemi-reittilento on merkittävä avaus koronapandemian jälkeisille markkinoille ja vauhdittaja Rovaniemen ja Lapin kansainväliseen matkailun kasvuun. Rovaniemen majoitustilastoissa ranskalaisten määrä on ollut kansainvälisistä matkailijoista toiseksi suurin. Air Francen avaaman suoran yhteyden uskotaan palvelevan hyvin omatoimimatkailijoita ja matkanjärjestäjiä, joille Rovaniemi, arktinen pääkaupunki Napapiirillä, on jo tunnettu ja suosittu taianomainen talvimatkakohde, sanoo Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

 

Lähde: Air France:n tiedote 5.8.2021

Viimeksi muutettu torstai, 05 elokuu 2021 13:08
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia