Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio helmikuussa 2023

 

8,8% (+0,8%) 

 

Kuluttajien hintaindeksi helmikuussa 2023

118,37
Vuosimuutos 7,9%, kuukausimuutos 0,6%

Ravintolat ja hotellit

124,05
Vuosimuutos 8,4%, kuukausimuutos 1,1%

 

Space
Space
Space
tiistai, 21 kesäkuu 2022 00:35

Suomen urheilutapahtumakaupunkien verkkosivusto on avattu

Kirjoittanut Lahti Region
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Suomen urheilutapahtumakaupunkien verkkosivusto on avattu Getty Images

Suomen urheilutapahtumakaupunkien

verkkosivusto on avattu - tavoitteena suomalaisen vastuullisen urheilutapahtumaosaamisen vienti ja urheilumatkailun kansainvälinen kasvu.

Suomen kansainvälisiä urheilutapahtumakaupunkeja sekä urheiluopistoja esittelevä verkkosivusto www.sportsfinland.com on avattu kansainväliselle urheilutapahtumanjärjestäjille ja tapahtumien oikeuksien omistajille. Sivustolla esitellään Suomen keskeisten urheilutapahtumakaupunkien ja urheiluopistojen urheilutapahtumaosaamista sekä Suomea vastuullisena, turvallisena neljän vuodenajan matkailukohteena. Sivustolla esitellään kunkin kaupungin keskeisimmät kansainväliset urheilutapahtumat ja urheilupaikat ja sivustolta laskeudutaan kunkin kaupungin matkailusivustolle.

Urheilutapahtumien verkkosivuston lanseeraus on osa Sport Event Management Finlandin (SEMF) toimenpiteitä. Sport Event Management Finland on OKM:n sekä viiden kansainvälisiä tapahtumia järjestävän kaupungin, Helsingin, Jyväskylän, Lahden, Tampereen ja Turun sekä urheiluopistosäätiön ja – yhdistyksen yhteishanke. Hanketta koordinoi Lahden seutu – Lahti Region Oy. Hankkeen tavoitteena on tehdä Suomesta vetovoimainen kansainvälisten urheilutapahtumien järjestäjämaa, lisätä Suomen tunnettuutta sekä tutkia urheilutapahtumien vaikuttavuutta. Tulevaisuudessa tavoitteena on myös tapahtumahakujen ja rahoitushakemusten edistäminen.

Lahdessa urheilumatkailun teemavuosi 2023 – talviurheiluhistorian juhlaa sekä uusia kansainvälisiä suurtapahtumia

Lahden seudulla on vuonna 2023 kaikkien aikojen urheilutapahtumavuosi. Vuoden käynnistää talviurheilutapahtumat Hopeasompa, Finlandia-hiihdon 50-vuotisjuhlakisat, Salpausselän 100-vuotisjuhlakisat, Kalevan Kisat, Ironman 70.3 sekä uusista jokavuotisista tapahtumista mm. F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen Suomeen tuoma FNLD GRVL 2023 gravelpyöräilytapahtuma. Kansainvälisten moottoriurheilutapahtumien lisäksi Lahden seudulla järjestetään elokuussa IRONMAN 70.3 MM-kisat, joka tuo kaupunkiin lähes 6000 kansainvälistä triathlonistia.

Urheilun teemavuoden tavoitteena on matkailutulon lisäksi kasvattaa Lahden seudun tunnettuutta vastuullisena kansainvälisten ja kansallisten urheilutapahtumien järjestäjäkaupunkina. Vastuullisuus tapahtumissa on Lahti Euroopan Ympäristöpääkaupunkivuoden 2021 perintöä.

Tutustu sportsfinland.com -sivustoon tästä.

Viimeksi muutettu maanantai, 18 heinäkuu 2022 12:07
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia