Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio tammikuussa 2023

 

9,1% (+0,4%) 

 

Kuluttajien hintaindeksi tammikuussa 2023

117,78
Vuosimuutos 7,96%, kuukausimuutos 0,6%

 

Space
Space
Space
perjantai, 20 tammikuu 2023 09:01

Moottori aloittaa kotimaan matkailuohjelman

Kirjoittanut Moottori
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Viivi Pumpanen ja Veikka Gustafsson Saariselällä Viivi Pumpanen ja Veikka Gustafsson Saariselällä Kuva: Moottori

Moottorin YouTube-kanavalla esitettävässä ohjelmassa Viivi Pumpanen vie katsojat kokemaan Suomen mielenkiintoisimpia matkakohteita.

Auto-, matkailu- ja liikennemedia Moottorin YouTube -kanavalla käynnistyy tänään Viivin Suomi -niminen matkailuohjelma, jossa esitellään vierailun arvoisia kohteita eri puolilta Suomea. Kyseessä on eräänlainen ”roadtrip”, jonka jaksoissa katsojat pääsevät mukaan aitoihin kokemuksiin ja paikkoihin, jotka eivät välttämättä ole kaikille ennestään tuttuja. Ohjelman juontajana ja kohteiden testaajana toimii kokenut TV-ammattilainen Viivi Pumpanen.

– En ole tässä ohjelmassa vain juontajana, vaan vien katsojat kokemaan uusia juttuja – haistamaan ja maistamaan, mitä Suomella on tarjota, Viivi Pumpanen kertoo.

Sarjan julkaistuissa kahdessa ensimmäisessä jaksossa vieraillaan Tiirinkosken Tehtaalla, joka ei ole tehdas ensinkään, sekä talvisella Saariselällä vuorikiipeilijä Veikka Gustafssonin opastuksella. Ensimmäisellä tuotantokaudella ilmestyy kymmenen jaksoa, joissa tutustutaan muun muassa Kalajoen Hiekkasärkkiin, Strömforsin Ruukkiin, Suomen Moottoripyörämuseoon, kylpyläkohde Järvisydämeen Rantasalmella sekä Porvoon vanhaan kaupunkiin.

–Sarjassa päästää tekemään asioita eri tavalla kuin isolla TV-ryhmällä, sillä olemme liikkeellä pienellä porukalla. Tämä mahdollistaa sen, että pääsemme paikkoihin, mihin ei välttämättä isommalla porukalla pääsisi, Moottorin tuottaja Tuomas Rajala toteaa.

 

 

Viimeksi muutettu perjantai, 20 tammikuu 2023 09:05
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia