Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio helmikuussa 2023

 

8,8% (+0,8%) 

 

Kuluttajien hintaindeksi helmikuussa 2023

118,37
Vuosimuutos 7,9%, kuukausimuutos 0,6%

Ravintolat ja hotellit

124,05
Vuosimuutos 8,4%, kuukausimuutos 1,1%

 

Space
Space
Space
maanantai, 01 touko 2023 05:03

Hyatt vahvistaa asemaansa luksussegmentissä aikeissaan hankkia Mr & Mrs Smith liiketoiminta

Kirjoittanut Hyatt Hotels Corporation
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Hyatt vahvistaa asemaansa luksussegmentissä aikeissaan hankkia Mr & Mrs Smith liiketoiminta Photo courtesy of Mr & Mrs Smith

Suunniteltu kauppa globaalin matkaklubialustan kanssa tarjoaa mahdollisuuden World of Hyatt -kanta-asiakasohjelmalle laajentua ja toivottaa tervetulleeksi vielä enemmän jäseniä. Hyatt Hotels Corporation (NYSE: H) ja Mr & Mrs Smith ilmoittivat tänään sopimuksesta, jonka mukaan Hyattin kumppani hankkii Lontoossa toimivan Mr & Mrs Smithin, alustan, joka tarjoaa suoran varausmahdollisuuden huolellisesti valikoituun ja kasvavaan kokoelmaan yli 1 500 butiikki- ja ylellisyyskiinteistöä maailman halutuimmilla paikoilla.

Hyatt hankkii 100 prosenttia Mr & Mrs Smith -alustasta 53 miljoonaa punnalla.

"Olemme innoissamme tästä suunnitellusta hankinnasta ja haluamme tutkia, miten voimme tuoda vieraillemme ja World of Hyatt -jäsenille vielä enemmän ylellisiä globaaleja vaihtoehtoja sadoissa kohteissa - mukaan lukien yli 20 maassa, joissa ei tällä hetkellä ole Hyatt-hotelleja, kuten Fidži, Kroatia, Islanti ja Anguilla", sanoi Mark Vondrasek, Hyattin kaupallinen johtaja.

"Perustajat Tamara ja James Lohan yhdessä vaikuttavan tiiminsä kanssa ovat rakentaneet kattavan globaalin suorien varauksten kokoelman todella ainutlaatuisia majoituselämyksiä, mukaan lukien puumajoitus, luolat ja vedenalaiset sviitit. Tärkeintä on, että näemme paljon synergiaa kollektiivisen palvelutason tavoitteissamme, ja odotamme yhteistyön tiivistävän fokusta tuomalla uusia, unohtumattomia kokemuksia asiakkaille ja World of Hyatt -jäsenille - ja uusia vieraita Hyatt-hotelleihin ympäri maailmaa."

Mr & Mrs Smithin suunniteltu hankinta odotetaan vahvistavan Hyattin johtavaa asemaa luksusmarkkinassa ja vahvistavan Hyattin jakelumahdollisuuksia, erityisesti Euroopassa - solmimalla suhteita uusiin hotellinomistajiin ja yli miljoonaan uskolliseen Mr & Mrs Smith -jäseneen. Tämä yrityskauppa jatkaa Hyattin kasvua viimeisen 12 kuukauden aikana, joka sisälsi Dream Hotel Group lifestyle-brändin ja yli 30 Lindner Hotels & Resorts franchiseportfolion yrityskaupan. Hyattin globaali portfolio on myös kasvanut merkittävästi orgaanisesti. Hyattin laajentuneen brändiportfolion ja kasvavan tarjonnan seurauksena World of Hyatt -kanta-asiakasohjelman jäsenyys on kolminkertaistunut viimeisten viiden vuoden aikana.

Transaktio on tarkoitus toteuttaa tämän vuoden toisella neljänneksellä, mikäli kaikki tavalliset ehdot täyttyvät. Myöhemmin kaupan jälkeen Hyatt suunnittelee paljastavansa suoran varausmahdollisuuden Mr & Mrs Smith -alustan majoituspaikkoihin Hyattin jakelukanavien kautta, mukaan lukien Hyatt.com ja World of Hyatt -sovellus. Odotetun siirron seurauksena Hyattin suorat varauskanavat voivat avata pääsyn yli kahdesti suurempaan määrään boutique- ja luksusmajoituspaikkoja maailmanlaajuisesti, ja Hyatt tutkii tapoja mahdollistaa World of Hyatt -jäsenille pisteiden ansaitsemisen ja lunastamisen Mr & Mrs Smith -kokoelman osallistuvissa hotelleissa. World of Hyatt -jäsenet ovat alan arvokkaimpia matkustajia, jotka kuluttavat enemmän ja viettävät enemmän aikaa hotelleissa, tuottaen korkealaatuista liikevaihtoa hotellien omistajille.

”Olen todella innoissani siitä, että olemme löytäneet Hyattin kaltaisen dynaamisen ja maailmanlaajuisesti luotetun brändin viemään Mr & Mrs Smithin seuraavaan lukuun. Olemme pitkään ihaillut ja kunnioittanut Hyattia, ja olemme varmoja, että kukaan ei ole paremmiassa asemassa kuin Hyatt jatkamaan saavutuksiamme ja viemään yrityksemme uusiin korkeuksiin,” jakoi Tamara Lohan, Mr & Mrs Smithin perustaja ja toimitusjohtaja. ”Visiomme on aina ollut Mr & Mrs Smithin olevan maailman määrittelevä matkakerho hotellien ystäville. Hyattin tuella Mr & Mrs Smith pystyy tarjoamaan yhteisömme jäsenille, hotelliyrittäjille ja kumppaneille paljon enemmän.”

Suunnitellun yrityskaupan vahvistuttua yli 100 Mr & Mrs Smithin kollegan odotetaan liittyvän Hyattin kaupallisen palvelun tiimiin, mukaan lukien Tamara Lohan, joka toimii Mr & Mrs Smithin toimitusjohtajana ja raportoi Hyattin kaupalliselle johtajalle Mark Vondrasekille, ja James Lohan, joka toimii Mr & Mrs Smithin luovana johtajana.

Kauppaan liittyen Credit Suisse toimi Hyattin taloudellisena neuvonantajana ja Linklaters LLP toimi lakineuvonantajana. Arrowpoint Advisory (osa Rothschild & Co:ta) toimi taloudellisena neuvonantajana Mr & Mrs Smithille ja Fieldfisher LLP toimi sen lakineuvonantajana.

Tässä julkaisussa termiä "Hyatt" käytetään viittaamaan Hyatt Hotels Corporationiin ja/tai sen yhteen tai useampaan tytäryhtiöön.

Teksti perustuu Hyatt Hotels Corporation englanninkieliseen lehdistötiedotteeseen ja on käännetty ChatGPT avustuksella. Travelnews.fi ei vastaa mahdollisista asiavirheistä. 

Viimeksi muutettu maanantai, 01 touko 2023 05:42
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia