Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio tammikuussa 2023

 

9,1% (+0,4%) 

 

Kuluttajien hintaindeksi tammikuussa 2023

117,78
Vuosimuutos 7,96%, kuukausimuutos 0,6%

 

Space
Space
Space
keskiviikko, 18 tammikuu 2023 07:58

Haaga-Helia mukana Matkamessuilla 2023 teemana vastuullinen liiketoiminta

Kirjoittanut Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Vastuullisen matkailun osaajien kouluttaja Haaga-Helia tukee myös yrityksiä ja yhteisöjä toiminnan ja osaamisen uudistamisessa. Vastuullisen matkailun osaajien kouluttaja Haaga-Helia tukee myös yrityksiä ja yhteisöjä toiminnan ja osaamisen uudistamisessa. kuva: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian tuore tutkimus osoitti, että hotelli-, ravintola- ja matkailuala kaipaa tällä hetkellä kipeästi juuri vastuullisuusosaamista.

Teemasta messuilla keskustelevat Haaga-Helian asiantuntijat Meri Vehkaperä ja Eeva Puhakainen messujen ammattilaispäivänä torstaina 19.1. (klo 10–10.30, Inspiration Stage). Vehkaperä ja Puhakainen valottavat alustuksessaan Haaga-Helian MODULE-hankkeen tutkimuksen tuloksia. Hankkeessa kartoitettiin alan osaamistarpeita ja luotiin niihin vastaavia koulutuksia.

– Kartoitimme tutkimuksessamme, millaista osaamista matkailualalla kaivataan. Tuloksissa nousi esiin monipuolisen vastuullisuuskoulutuksen tarve. Puheenvuorossamme avaamme hankkeen tuloksia ja kertovat ratkaisuideoita, kertoo Puhakainen.

Messuilla on mukana myös Haaga-Helian matkailualan asiantuntija Jarmo Ritalahti kahdessa kestävään matkailuun liittyvässä tapahtumassa perjantaina 20.1.

Ritalahti toimii messuilla järjestettävän vastuulliskilpailun finaalin tuomaristossa (klo 10.30–12) sekä alustajana Konkretiaa vastuullisuustyöhön -seminaarissa (klo 13.30–14.30). Molemmat tapahtumat järjestetään Matkatieto-lavalla.

Mahdollisuus tutustua Haaga-Helian yrityskoulutuksiin

Vastuullisen matkailun osaajien kouluttaja Haaga-Helia tukee myös yrityksiä ja yhteisöjä toiminnan ja osaamisen uudistamisessa. Haaga-Helian messuosastolla pääsee tutustumaan mm. yrityksille suunnattuihin koulutuksiin. 

Esimerkiksi Haaga-Helian Vastuullisen matkailun portaat -koulutus antaa valmiudet toimia vastuullisena matkailuammattilaisena tai -vaikuttajana muuttuvassa maailmassa. Haaga-Helian kautta voi tilata myös erilaisia räätälöityjä yrityskoulutuksia koko henkilöstön tarpeisiin.

Yrityskoulutusten lisäksi Haaga-Helia on myös mukana Visit Finland Akatemia -valmentajaverkostossa, joka tarjoaa valmennuspolun kansainvälisille matkailumarkkinoille, vastuulliseen matkailuun ja digitalisaatioon.

Matkamessut 2023 kokoaa tällä viikolla yhteen yli 850 näytteilleasettajaa 70 eri maasta Messukeskukseen ja nostaa matkailun keskeiset ilmiöt valokeilaan. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu osallistuu tänä vuonna Pohjois-Euroopan suurimpaan matkailualan tapahtumaan. Haaga-Helian yrityskoulutuksiin voi tutustua ja asiantuntijoiden puheenvuoroja Matkamessuille Helsingin Messukeskukseen 19.–22.1.2023. Haaga-Helian löydät messuosastolta 7a134. Päivien ohjelmaan voi tutustua Matkamessujen verkkosivujen kautta.

Viimeksi muutettu perjantai, 20 tammikuu 2023 08:06
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia