Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
torstai, 07 heinäkuu 2022 13:27

Huvipuistojen hinnoissa ja laitteissa suuret erot, PowerPark tarjoaa parhaan hinta-laatu suhteen

Kirjoittanut Vertaa Ensin Suomi Oy
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Huvipuistojen hinnoissa ja laitteissa suuret erot, PowerPark tarjoaa parhaan hinta-laatu suhteen Ignasisoler

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi vertaili suomalaiset huvipuistot. Vertailussa selvitettiin mikä huvipuisto on oikeasti Suomen paras, missä on paras hinta-laatusuhde ja missä on kalleimmat huvitukset. Vertailuun on laskettu myös erilaisten esimerkkiperheiden huvittelukustannukset.

Vertailun paras huvipuisto hinta-laatusuhteeltaan on laskettu jakamalla rannekkeen hinta tietyn pituusrajoituksen huvipuistolaitteiden määrällä. Vertailun keskeisimmät löydöt olivat:

Linnanmäki oli vertailun kallein huvipuisto ja Nokkakiven Puisto edullisin. Perheen koosta riippuen huvipuistoretki maksaa noin 100—200 euroa.


Suhteessa kaikkien laitteiden määrään, Särkänniemi on hinta-laatusuhteeltaan vertailun heikoin huvipuisto. Yli 120 senttisille ja yli 130 senttisille heikoimman hinta-laatusuhteen antoi Nokkakiven Puisto.


PowerPark on hinta-laatusuhteeltaan Suomen paras huvipuisto. Se on tätä myös yli 130 senttisten laitteiden osalta, mutta yli 120 senttisten laitteiden osalta Linnanmäki on paras.


PowerParkissa on eniten rajoituksettomia laitteita, joihin perheen aivan pienimmätkin pääsevät huvittelemaan. Nokkakiven Puisto on tässä osiossa hyvä kakkonen, mutta sitä vastoin Tykkimäellä rajoituksettomia laitteita ei ole lainkaan.
 

Koko vertailu löytyy seuraavasta osoitteesta:
https://www.vertaaensin.fi/blog/huvipuistot-vertailussa-mista-saa-parasta-vastinetta-rahoilleen

VertaaEnsin.fi:n tavoitteena on auttaa suomalaisia kuluttajia tekemään parempia talouspäätöksiä. Sivustomme tarjoaa vertailutyökaluja, ajankohtaisia artikkeleita, talousvinkkejä ja analyysejä. Palveluamme käyttää joka kuukausi noin 80 000 kuluttajaa.

Viimeksi muutettu torstai, 04 elokuu 2022 07:35
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Työvoima

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
  Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
  Matkustajaliikenne
 • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
  Matkustajaliikenne
 • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
  Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia