Hotel Mestari - Atrium

Hotel Mestari ja Latin Bistro & Bar Maestro 51 aukeavat asiakkaille tiistaina 31.5. Perinteikkäässä Rakennusmestarien talossa sijaitseva Hotel Mestari kunnioittaa kädentaitoja ja mestaruutta; tämä näkyy niin talon historiassa kuin ainutlaatuisessa palvelukonseptissa. Hotellin asiakaskokemuksen ytimessä on räätälöitävyys: palveluiden suunnittelua on ohjannut ymmärrys erilaisista asiakastarpeista. Mestariin voi esimerkiksi tulla milloin haluaa, lähteä milloin haluaa ja syödä aamiaista milloin haluaa. Maestro51 ammentaa inspiraationsa latinalaisista mauista, jotka yhdessä palvelun ja miljöön kanssa luovat välittömän tunnelman.

Uunituoreessa Hotel Mestarissa on 237 tyylikästä ja moneen tarpeeseen vastaavaa huonetta viidessä kerroksessa Fredrikinkadun ja Eerikinkadun kulmassa Helsingin Kampissa. Korkealuokkaiset huoneet ovat oodi kädentaidoille, ja ne on nimetty Rakennusmestarien talon historiaa kunnioittaen: vieraat voivat yöpyä esimerkiksi Master Builder Penthouse tai Architect Balcony King -nimisissä huoneissa. Kaksikerroksisessa Engineer Loft King -huoneessa voi sen sijaan järjestää ikimuistoisen leffaillan ja katsella parvelta huoneen seinälle heijastettua elokuvaa.

Omaa vierailua voi yksilöidä erilaisilla lisäpalveluilla. Huoneeseen voi tilata esimerkiksi rentouttavan Cool Down -palvelun, romanttisen illan kruunaavan Romance-paketin tai Groom Your Gear -paketin, jolla voi viimeistellä juhlakengät kiiltäviksi ja virittäytyä juhlatunnelmaan. Mestarissa on saatavilla myös Choose Your Timing -palvelu, joka mahdollistaa tulo- ja lähtöaikataulun valitsemisen täysin omien tarpeiden ja vuorokausirytmin mukaan.

Tyylikkäiden hotellihuoneiden lisäksi Mestariin on tulossa kattavat ravintola- ja tapahtumapalvelut. Hotellin monimuotoiset tilat mahdollistavat persoonallisten workshopien, bisnesfoorumien tai vaikka polttareiden järjestämisen. Kokoontumiskokemuksen kruunaa juhlasalin kahden kerroksen korkuinen ja 30 neliömetrin suuruinen mediaseinä, joka on visuaalisesti hyvin vaikuttava ja tuo tunnelmaa niin peli-, leffa- kuin gaalailtoihinkin.

“On innostavaa päästä avaamaan Mestari, sillä sen mission takana on helppo seisoa. Mestarilla on kaikki huoneista ja palveluista ravintolaan ja tapahtumatiloihin saakka rakennettu periaatteella, että kaiken voi aina räätälöidä täysin oman tarpeen mukaan. Kulutustottumukset ja -trendit menevät koko ajan individualistisempaan ja arvopohjaisempaan suuntaan, ja me haluamme varmistaa että olemme vastaamassa näihin tarpeisiin. Kuuntelemme herkällä korvalla vieraitamme. Asiakas tuo ideat ja toiveet, ja me tarjoamme puitteet niiden toteuttamiselle”, kertoo hotellinjohtaja Nora Hasan.

Tämän lisäksi Mestarissa arvostetaan kädentaitoja, mikä näkyy muun muassa hotellin rouheassa designissa ja tuotevalikoimassa. Myös Mestarien korttelista eli hotellin liiketiloista löytyvät kumppanit on valittu tämä mielessä pitäen.

“Tahdomme tuoda esille eri alojen osaajien ammattitaitoa ja intohimoa. Oman henkilökuntamme lisäksi yhteistyökumppaneidemme valtava osaaminen näkyy ympäri hotellia. Kivijalastamme löytyy niin barista- kuin kauneushoitolayrittäjää ja hotellistamme löytyy muun muassa suomalaista Sugar Daddies -hunajaa sekä Robert Paulig Roasteryn paahtajan ja laadunvarmistajan Krister Kaattarin Mestarille suunnittelemaa kahvia”, jatkaa Hasan.

Keittiön salaisuus on Latin Soul

Hotel Mestarin makuelämyksistä huolehtii Latin Bistro & Bar Maestro 51. Ravintola yhdistelee pohjolan tinkimättömyyttä etelän rohkeuteen ja intohimoon. Menu on saanut inspiraationsa latinalaisesta ruokakulttuurista sekä kokeilunhalun ja nautiskelun yhdistämisestä. Annokset valmistetaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin laadukkaita ja vastuullisia raaka-aineita hyödyntäen.

Maestro 51:n lounaskonsepti on suunniteltu Kampin alueen runsas lounastajien määrä mielessä pitäen. Lounas on suunniteltu aika- ja hintalupauksen ympärille, jotta se voi ottaa huomioon asiakkaiden erilaiset aikataulut. Salaatti- ja keittolounas tarjoillaan viidessä minuutissa, päivän lounas kymmenessä ja loput vaihtoehdot viidessätoista minuutissa.

Myös tämän kesän trendidrinkit tulevat löytymään Maestro51:n baaritiskiltä. Ravintolan juomavalintojen takana on meksikolaissyntyinen baarimestari Mauricio Allende, joka tuo Mestariin laajan tequila-, mezcal- ja rommivalikoiman sekä hänen itsensä suunnitteleman cocktail-listan. Ravintolan viineissä pääpaino on laadukkaissa tuotteissa, jotka on jaoteltu uudella tavalla – enemmän fiiliksen kuin maan mukaisesti, jonka tarkoitus on palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Valikoima on suunniteltu tarjoamaan niin klassisia yhdistelmiä kuin yllätyksellisyyttä, jotka yksinkertaisesti toimivat yhdessä ruoan makumaailman kanssa.

Maestro51:n latinalaisen keittiön ytimessä on ‘latin soul’ -hengessä leipä, grilli ja kasvisvaihtoehdot. Maestro51 haluaa olla murtamassa käsitystä, että grilli tarkoittaisi aina vain lihaa. Ruokalistalla roolia ottavat ennen kaikkea värit, niin kastikkeiden kuin kasvistenkin muodossa. Illallisella näkyy, tuoksuu ja maistuu elämän ilo. Tarjolla on myös pinchoja, taatuista klassikoista innovatiivisimpiin kokeiluihin. Ravintolassa hivelläänkin useita aisteja samaan aikaan ja pyritään luomaan lämmin tunnelma.

“Haluamme ennen kaikkea, että Mestari ja Maestro51 kokoavat yhteen tuttuja ja tuntemattomia sekä onnistuu synnyttämään viihtyisän ja lämminhenkisen tilan ja atmosfäärin, johon kuka tahansa on tervetullut nautiskelemaan – yksin tai yhdessä”, kertoo Maestro51:n keittiömestari Mikko Hämäläinen.

Hotel Mestaria operoi suomalainen Primehotels, joka avaa 24.5. Helsingin Jätkäsaareen Pohjoismaiden ensimmäisen taidehotellin Hotel AX:n. Ensi vuonna Primehotels avaa Helsingin keskustaan Hotel Grand Hansan, joka on osa The Unbound Collection™ by Hyatt -valikoimaa.