Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio kesäkuussa 2022

 

7,8% (+0,3%)

 Vuosimuutos +7,8%

Kuluttajien luottamusindikaattorin saldoluku oli kesäkuussa 2022

-14,3
(-10,5 maaliskuussa)

Space
Space
Space
sunnuntai, 19 joulukuu 2021 13:18

NoHo Partners otti käyttöönsä tamperelaisen startupin Pure Recyclen kierrätysratkaisun Nokia Arenassa

Kirjoittanut Pure Recycle Oy
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Pure Recyclen kehittämä innovaatio on markkinoiden pienin ja siirreltävissä oleva alumiinitölkkien ja muovipullojen palautus- ja kierrätyslaite, joka on suunnattu erityisesti ravintola- ja hotellialalle sekä tapahtumiin. Pure Recyclen kehittämä innovaatio on markkinoiden pienin ja siirreltävissä oleva alumiinitölkkien ja muovipullojen palautus- ja kierrätyslaite, joka on suunnattu erityisesti ravintola- ja hotellialalle sekä tapahtumiin. kuva Pure Recycle Oy

NoHo Partners on ottanut käyttöönsä tamperelaisen startup-yrityksen Pure Recycle Oy:n uudenlaisen pantti- ja kierrätysratkaisun useassa Tampereen Nokia Arenan ravintolassaan.

Pure Recycle Oy:n kehittämä laite, Pure Smart Crusher, tehostaa NoHon ravintoloissa juomapakkausten, muovipullojen ja alumiinitölkkien, materiaalin talteenottoa ja palautusta, kun käytettyjen pakkausten kierrätys- ja palautuspisteet on tuotu sinne, missä juomia kulutetaan.

Tamperelaisen Pure Recycle Oy:n kehittämä Pure Smart Crusher on yhteensopiva Suomen Palautuspakkaus Oy:n eli Palpan järjestelmän kanssa. Pure Smart Crusher on uudentyyppinen, markkinoiden pienin (54,1 x 45,6 x 100 cm) ja siirrettävissä oleva laite. Se tunnistaa pantillisia tölkkejä ja muovipulloja, raportoi tiedot saman tien langattomasti eteenpäin ja puristaa pakkaukset vain murto-osaan alkuperäisestä.

Ravintola- ja hotellialalle sekä tapahtumiin kehitetty Pure Smart Crusher -laite tuo mukanaan kustannussäästöjä ja positiivisia ympäristövaikutuksia. Puristetut juomapakkaukset säästävät tilaa, henkilökunnan työtä ja kuljetuksia. Linjakkaaksi suunniteltu laite helpottaa myös asiakasympäristön siisteydestä huolehtimisessa.

Nokia Arenan NoHon ravintolatoiminnoista vastaava Miko Helander kiittää laitteen monia hyötyjä: ”Nokia Arenan ensimmäiset jääkiekko-ottelut ja avajaiset olivat jo todellinen testi laitteen käytölle. Otimme laitteen käyttöön useassa myyntipisteessä ja saatoimme verrata tulosta niihin pisteisiin, joissa laitetta ei ollut käytössä. Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, miten Pure Smart Crusher tehostaa toimipisteiden tilankäyttöä, kierrätyksen logistiikkaa ja helpottaa henkilökunnan työskentelyä.”

Pure Recycle Oy:n tuore toimitusjohtaja Olli Salonen on niin ikään erittäin tyytyväinen:

”Vastaanotto oli heti, jo areenan ensimmäisissä jääkiekko-otteluissa, poikkeuksellisen hyvä ja laitteen hyödyt konkretisoituivat käyttäjille välittömästi. Olemme erittäin iloisia saadessamme tuoda markkinoille suomalaisen ja pirkanmaalaisen innovaation. Tuomme Pure Smart Crusherilla asiakkaillemme poikkeuksellisen edun juomapakkausten, muovipullojen ja alumiinitölkkien käsittelyyn ja kierrätykseen.”

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia