Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
tiistai, 07 heinäkuu 2020 09:57

Hartwall Areenan uuden kokouskeskuksen nimeksi Restel Food&Events Meeting Center

Kirjoittanut Restel Oy
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Monipuolinen ja moderni Harwall Areenan uusi kokouskeskus vaihtaa nimensä Restel Food&Events Meeting Centeriksi. Mukautuvat tilat ja palvelut sopivat erinomaisesti niin juhliin kuin erilaisiin kokouksiin.


Monipuolinen ja moderni Harwall Areenan uusi kokouskeskus vaihtaa nimensä Restel Food&Events Meeting Centeriksi. Mukautuvat tilat ja palvelut sopivat erinomaisesti niin juhliin kuin erilaisiin kokouksiin.

 

Restel Food&Events Meeting Center on tunnettu kahdeksan vuoden ajan Niemi Center -nimellä. Vaikka kokouskeskuksen nimi vaihtuu, palvelutaso säilyy vähintään yhtä hyvänä kuin aiemmin. Eri tapahtumien mukaisesti mukautuvat tilat ovat käytettävissä yleisötapahtumissa, mutta myös tapahtumien ulkopuolisina päivinä.

Hyvin toimivat tilat ja maittavat tarjoilut järjestyvät yhtä lailla pienemmän porukan rentoon illalliseen ennen lätkämatsia kuin satojen henkilöiden kokouksiin.

 

Restel Food&Events Meeting Centerissä viihtyy varmasti, sillä se palvelee kävijöitä aina tapahtuman luonteen mukaisesti. Onnistuneen illan varmistaa näppärä siirtyminen katsomoihin ilman jonottamista ja turhia mutkia.

 

Herkullinen alkusoitto konsertti-iltaan pre-show dinnerillä

Food&Events Meeting Centerin alakerrassa palvelee Food&Events Ravintola, jonka ovet aukeavat katetun pöydän ääreen kaksi tuntia ennen konserttien alkua.

Tämä on loistava tapa aloittaa ilta stressittä, sillä ruokailun jälkeen illan pääsee aloittamaan sujuvasti siirtymällä omalle paikalleen Hartwall Areenan sisäkautta. Näin Food&Events Meeting Centerin asiakkaat välttyvät Hartwall Areenan ulkopuolelle suosittujen konserttien aikana helposti muodostuvilta jonoilta ja ruuhkilta.

 

Pistetään peli-ilta käyntiin Hockey Dinnerillä

Kun kaukalossa on luvassa hyvä matsi, kannattaa illasta ottaa kaikki irti. Paras tapa valmistautua Jokereiden otteluihin on nauttia herkullisesta Hockey Dinneristä vaihtuvine menuineen ja lautastarjoiluineen.

Hockey Dinner avautuu kaksi tuntia ennen pelin alkua, joten iltaan ehtii saamaan hyvän startin

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia

 • Nuuksio Lakeland tarjoaa kestäviä luontoelämyksiä
  Nuuksio Lakeland tarjoaa kestäviä luontoelämyksiä Nuuksio Lakeland -yritysverkosto luo Nuuksion järviylängölle elämyksellisiä matkailukokemuksia. Seitsemän matkailuyrityksen yhteinen hanke on keskittynyt kehittämään alueen yritysten välistä yhteistyötä sekä palvelutarjontaa.
  Aktiviteetit
 • 30-vuotias Kolin kansallispuisto on suositumpi kuin koskaan
  30-vuotias Kolin kansallispuisto on suositumpi kuin koskaan Kolin kansallispuisto täyttää tulevana viikonloppuna 30 vuotta. Viime vuonna Kolin kansallispuistossa tehtiin käyntimääräennätys yli 236 000 käyntiä. Luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutukset ovat yksi syy kansallispuistojen suosion nousuun. Suojelualueiden hyödyntäminen matkailussa on mahdollista, kun se sovitetaan yhteen suojelutavoitteiden kanssa.
  Aktiviteetit
 • Kotimaiset elämyspalvelut kiinnostavat korona-aikana
  Kotimaiset elämyspalvelut kiinnostavat korona-aikana Villi Pohjola ja Lomarengas selvittivät suomalaisten matkailijoiden suhtautumista kotimaan elämyspalveluihin. Vastaajista 49 % kertoi olevansa kiinnostunut maksullisista elämyspalveluista lomansa aikana Suomessa. Halutuimmiksi tuotteiksi nousivat huskyajelut, vierailut huskytiloilla sekä välinevuokraus.
  Aktiviteetit