Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
maanantai, 23 maaliskuu 2020 06:05

Turun Osuuskauppa sopeuttaa toimintaa koronaviruksen vaikutusten vuoksi ja sulkee Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen sekä useita ravintoloita

Kirjoittanut Turun Osuuskauppa
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Turun Osuuskauppa on päättänyt sopeuttamistoimenpiteenä sulkea 27.3.2020 alkaen toistaiseksi Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen ravintoloineen. Turun Osuuskauppa on päättänyt sopeuttamistoimenpiteenä sulkea 27.3.2020 alkaen toistaiseksi Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen ravintoloineen. Kuva: Wellu Hämäläinen

COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti matkailu- ja ravitsemistoimialaan Suomessa. Kysyntä ja asiakasmäärät ovat hotelleissa ja ravintoloissa vähentyneet merkittävästi, ja arvio on, että tilanne tulee vaikeutumaan edelleen. 

Tästä johtuen Turun Osuuskauppa on päättänyt sopeuttamistoimenpiteenä sulkea 27.3.2020 alkaen toistaiseksi Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen ravintoloineen, sekä 23.3.2020 alkaen Kauppakeskus Myllystä ravintola Rosson, Rapidon, Obran ja Tsikenin, Wiklund-keskuksesta ravintola VENNin ja Uudestakaupungista ravintola Kirsta & Kahvelin.

Hotellin ja ravintoloiden uudelleenavaamisen edellytyksiä tarkastellaan koronavirusepidemian vaikutusten selkiytyessä. Suljettujen ravintoloiden ja hotellin työntekijöille pyritään tarjoamaan töitä osuuskaupan muista toimipisteistä.

− Ravintola- ja hotellityön vähenemisestä huolimatta esimerkiksi ruokakaupoissamme tarvitaan lisää työvoimaa. Jo nyt asiakkaiden vähennyttyä ravintoloissamme henkilökuntaa on siirtynyt ruokakaupan puolelle auttamaan työkavereita, kertoo toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.

Ajantasaiset aukioloaikamme löytyvät helpoimmin verkkosivuiltamme www.tok.fi, ravintoloiden osalta osoitteesta www.raflaamo.fi ja hotellien osalta osoitteesta www.sokoshotels.fi.  

Viimeksi muutettu maanantai, 23 maaliskuu 2020 06:13
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia