Savoyn ja Palacen toiminnasta vastaava Financier Group ottaa hoitaakseen Havis Amandaa vastapäätä sijaitsevan, Apteekin Kulmana tunnetun perinteikkään ravintolatilan Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun risteyksessä. Uuden ravintolan nimi on Espa, ja se aukeaa lokakuun alussa.
Rax Pizzabuffet aukeaa kauppakeskus AINOAan torstaina 24.10.2019. Rax täydentää AINOAn ravintolatarjontaa perheystävällisellä buffetravintolalla, jossa jokainen syö aina omalla maulla. Wolt-kuljetuspalvelu kuljettaa myös Raxin herkullisia pizzoja kotiovelle asti.
Oleskelu- ja jalankulkuaukioksi uudistuvalla Erottajan aukiolla on avattu uusi terassiravintola Kiska. Yhdellä kaupungin keskeisimmistä paikoista sijaitseva terassitulokas on suunnattu kaikille kaupunkilaisille ja turisteille, jotka haluavat ottaa kaiken irti terassikesästä.
Eco-Life Scandinavia on keskeinen messu kaikille, jotka osallistuvat terveellisten, kestävien elämäntapatuotteiden valmistukseen, ostamiseen tai myymiseen.
Taco Bell -pikaruokaravintolaketju laajenee syyskuussa Turun Hansakortteliin. Taco Bell -ravintoloissa halutaan panostaa muun muassa asiakaskokemukseen ja ostamisen sujuvuuteen Restis-mobiilisovelluksen sekä itsepalvelukassojen muodossa. Tacoja saa myös tilattua suoraan kotiin Wolt-kuljetuspalvelun kautta. Uusi ravintola on tähän mennessä ketjun suurin.
Tampereelle avataan heinäkuun alussa uusi yökerho, Social Club. Tuttuun bileosoitteeseen Kirkkokadulle avautuva yökerho vie nimensä mukaisesti kävijänsä vallankumousta edeltävään Kuubaan ja sen rentoihin rytmeihin.
Helsinki sai uusimman merellisen terassinsa, kun Hakaniemen Säästöpankinrannassa avautui viikonloppuna ainutlaatuinen kelluva kesäterassi. Aurinkoisella Meripaviljongin terassilla voi nauttia merellisten näkymien ja kesäisten juomien lisäksi herkullisia ruoka-annoksia. Meripaviljongin terassi on kiinnittynyt toiseen kelluvaan rakennukseen, kala- ja äyriäisravintola Meripaviljonkiin.
Vuoden nuori yrittäjä 2019 on konttiravintolayrittäjä Jarna Kaplas Savosta. Toiseksi kilpailussa ylsi kahvipaahtimoa vetävä Arttu Muukkonen Etelä-Karjalasta ja kolmanneksi keskisuomalainen Johannes Karjula, jonka yritys auttaa parantamaan asiakaskokemusta.
ABC-asemilla käy päivittäin syömässä noin 30 000 asiakasta. Koska suomalaisten ruokailutottumuksissa on tuoreidenkin tutkimusten mukaan vielä parantamisen varaa, haluaa ABC kannustaa asiakkaitaan syömään monipuolisemmin. Kaikkien asemien salaattipöytä on uudistettu yhteistyössä Satokausikalenterin kanssa.
Elintarvikealalla toimiva ja laadukkaista tuotteistaan tunnettu Snellman-konserni avaa Tampereelle ensimmäisen Mr. Panini & Co. -pikaruokaravintolansa.
Toukokuun alussa voimaan astuvan velvoitteen mukaisesti lihan alkuperä on ravintolassa asiakkaiden nähtävillä jokaisessa S-ryhmän ravintolassa 1.5.2019 alkaen. Alkuperä kerrotaan näkyvällä paikalla huoneentaulussa.
Kauan odotettu Turun ensimmäinen kattobaari Walo Rooftop Bar Wiklundin katolla avataan huhtikuussa 2019. Walo Rooftop Bar on Wiklundin kruununjalokivi.
EU-maihin verrattuna Suomi verottaa alkoholia rankimmin, olutta suorastaan poikkeuksellisen ankarasti. Oluen valmistukseen liittyy katkeamaton arvoketju ohrapellolta kuluttajille asti, lisäksi panimoteollisuus on merkittävä työllistäjä. Tästä huolimatta Suomessa alkoholiverotuksen painopisteenä on oluen verotus.
Pääkaupunkiseudun kuuluisa ravintolakeskittymä Mummotunneli täydentää palveluitaan uuden konseptin Amarillolla. Ravintola avataan torstaina 25.4. Sen makumaailmaa kuvaa MadMex ja ravintolan uusi tapa palvella asiakkaitaan on yllätyksellinen The Table.
© 2024 travelnews.fi