Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
Kim A. Øverland on nimitetty Senior Vice President -rooliin kaikille Clarion Hotels -ketjun hotelleille Pohjoismaissa.

Kim A. Øverland on nimitetty Senior Vice President -rooliin kaikille Clarion Hotels -ketjun hotelleille Pohjoismaissa. Øverland on kokenut tekijä hotellialalta ja siirtyy tehtävään viimeisimmästä roolistaan General Managerina norjalaisessa The Well -hotellissa Oslon edustalta.

Vain muutaman päivän jälkeen kun Kim A. Øverland oli nimitetty uuteen tehtäväänsä General Managerina The Well -hotelliin julkistettiin, että hän ottaakin vastaan pohjoismaalaisen roolin Senior Vice Presidentinä Clarion Hotel -ketjulla.

- On toki hiukan erikoista irtisanoutua niin varhaisessa vaiheessa uuden työtehtävän alettua, mutta tämä mahdollisuus oli sen verran ainutlaatuinen ja tulee eteen kenties vain kerran elämässä. Tunnen Clarion Hotelsin ensiluokkaisena premium-merkkinä pohjoismaalaisten hotellien kentässä. Se, että saan olla mukana kaikessa tässä jännittävässä mitä Strawberrylla on edessään teki valinnasta helpon – tästä mahdollisuudesta oli mahdotonta kieltäytyä, sanoo Kim A. Øverland.

Clarion Hotel -ketju koostuu tällä hetkellä 33 eri hotellista Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa ja ketjuun avautuu pian viisi uutta hotellia. Ketju tunnetaan sen kokonaisvaltaisesta palvelustaan tarjoten ravintoloita, baareja, hyvinvointiosastoja ja kylpylöitä. Lisäksi hotellit sijaitsevat aina tarkoin suunnitellusti, joko aivan ydinkeskustan tuntumassa tai lentokenttien läheisyydessä.

- Clarion Hotel on Strawberryyn kuuluva ketju, joka tarjoaa sen pienen extran arjen keskelle. Jotta voimme tehokkaasti johtaa Clarionin kehitystä, antaa työntekijöillemme parhaat mahdolliset edellytykset aina laadukkaan palvelun tarjoamiseksi vieraillemme sekä varmistaaksemme, että saavutamme kunnianhimoiset tavoitteemme, emme voineet löytää tehtävään parempaa kuin Kim Øverland. Olen äärimmäisen onnellinen, että hän päätti lähteä tälle jännittävälle seikkailulle johtamaan Clarion Hotelleja, kommentoi Katalin Paldeak, hotelliketjujen Chief Operating Officer Strawberrylla.

Øverland on työskennellyt suurimman osan urastaan Norjassa, aluksi Quality Spa & Resort Holmsbussa, jossa hän myös sai ammatillisen koulutuksen hotellialaan. Tämän jälkeen hän jatkoi tehtäviä Norefjell Ski & Spa ja Kragerø Resortissa. Jatkoa tälle löytyi Fredensborgissa ja Canicassa ennen siirtymistä Strawberrylle lyhyen ajan jälkeen The Well -hotellissa, jossa hän myös kuului yrityksen hallitukseen.

- Jätän nyt taakseni upean hotellin ja kylpylän sekä sen mahtavat työntekijät. Toivon heille kaikkea hyvää ja onnea jatkoon. Joskus mahdollisuudet työtehtäviin tulevat odottamattomasti ja täysin arvaamatta. Strawberryn asettamat tavoitteet ovat ainutlaatuiset ja jännittävimmät mitä matkailuala koko Pohjois-Euroopassa on nähnyt. Mahdollisuus olla mukana tässä tarinassa on minulle, joka on aina nauttinut työskentelystä tällä alalla, täydellinen unelmien täyttymys, sanoo Øverland.

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Työvoima

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
  Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
  Matkustajaliikenne
 • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
  Matkustajaliikenne
 • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
  Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia