Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
Inka Uusitalo-Raoultista Suomen Director of Operations

Nordic Choice Hotels on nimittänyt Inka Uusitalo-Raoultin Suomen toimintojen operatiiviseksi johtajaksi. Hän on aiemmin toiminut Långvik Congress Wellness Hotelin general managerina ja ThousandLakesHotels Oy:n toimitusjohtajana. Hänellä on myös kattavaa kansainvälistä kokemusta hotellijohtamisesta Belgiassa, Ranskassa ja Kiinassa. Tämä työkokemus antaa hyvät valmiudet Nordic Choice Hotelsin toiminnan kehittämiseen Suomessa.

Pohjoismainen hotellikonserni Nordic Choice Hotels jatkaa Suomen johtoryhmänsä vahvistamista. Inka Uusitalo-Raoult aloittaa uudessa Suomen markkinoiden Director of Operations -tehtävässään 17. marraskuuta. Yrityksen toiminta Suomessa kattaa 10 Kämp Collection Hotels -hotellia, F6-jäsenhotellin, 2 Clarion-hotellia ja tulevat Clarion ja Comfort-hotellit, jotka avataan Helsinki-Vantaan lentoasemalle vuonna 2024.

- Meillä on Suomessa erinomainen hotellivalikoima, joka jatkaa kasvuaan tulevina vuosina. Sen vuoksi vahvistamme nyt Suomen johtoryhmäämme operatiivisella osaamisella. On ilo toivottaa tervetulleeksi Inka Uusitalo-Raoult täydentämään organisaatiotamme. Inkan analyyttinen ja utelias persoonallisuus yhdessä tuloshakuisen ja ratkaisukeskeisen asenteen kanssa tekee hänestä täydellisen johtajan tähän uuteen tehtävään. Monipuolisen operatiivisen osaamisensa ansiosta Inka pystyy tarjoamaan arvokasta näkemystä Suomen toimintojen strategiseen kehittämiseen, sanoo Nordic Choice Hotelsin Suomen maajohtaja Erika Ehrnrooth.

Inka Uusitalo-Raoult on opiskellut maineikkaassa hotellialan oppilaitoksessa Ecole Hôtelière de Lausannessa ja suorittanut eMBA:n Hankenilla. Urallaan hän on työskennellyt useissa hotellialan johtotehtävissä Brysselissä, Pariisissa ja Shanghaissa.

- Tuntuu upealta lähteä mukaan siihen kehitykseen, mitä Nordic Choice Hotels juuri nyt Pohjoismaissa ja erityisesti täällä Suomessa tekee. Tiedän, että omistajallamme on kunnianhimoisia tavoitteita, ja juuri sitä työnantajassa arvostan. Odotan jo kovasti, että pääsen aloittamaan uudessa tehtävässäni 17. marraskuuta. Olen valmis heti ensimmäisestä päivästä lähtien toimimaan yhdessä kaikkien hotelliemme ammattitaitoisten hotellijohtajien kanssa asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittämiseksi, sanoo Nordic Choice Hotelsin tuleva Suomen Director of Operations, Inka Uusitalo-Raoult.

Director of Operations -tehtävä on Suomessa uusi. Työnkuvaan kuuluu operatiivisen toiminnan kehittämistä ja optimointia Suomen markkinoilla. Inka Uusitalo-Raoult kuuluu Nordic Choice Hotelsin Suomen johtoryhmään ja raportoi Suomen maajohtajalle (COO) Erika Ehrnroothille.

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Työvoima

Liikenneuutisia

 • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
  Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
  Matkustajaliikenne
 • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
  Matkustajaliikenne
 • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
  Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia