Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio helmikuussa 2023

 

8,8% (+0,8%) 

 

Kuluttajien hintaindeksi helmikuussa 2023

118,37
Vuosimuutos 7,9%, kuukausimuutos 0,6%

Ravintolat ja hotellit

124,05
Vuosimuutos 8,4%, kuukausimuutos 1,1%

 

Space
Space
Space
Jarkko Härmälä aloittaa VALO Hotel & Workin toimitusjohtajana 14.12.2022.


Erno Launo jättää VALOn toimitusjohtajan tehtävät ja siirtyy yhtiön ulkopuolelle kohti uusia haasteita. Yhtiön hallitus on päättänyt, että hallituksen jäsen, Jarkko Härmälä aloittaa VALO Hotel & Workin toimitusjohtajana 14.12.2022.

Erno Launo jättää VALOn toimitusjohtajan tehtävät ja siirtyy yhtiön ulkopuolelle kohti uusia haasteita.

“Olemme yhteisymmärryksessä päätyneet sanottuun järjestelyyn. Meille kaikille jää valoisia muistoja tältä yhteiseltä matkalta. Kiitämme Ernoa tärkeästä työstä ja merkittävästä roolista VALOn syntytarinaan liittyen sekä toivotamme onnea ja menestystä jatkoon!”, kertoo VALO Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Paakinaho.

Yhtiön hallitus on päättänyt, että hallituksen jäsen, Jarkko Härmälä aloittaa VALO Group Oy:n toimitusjohtajana interim-mallilla 14.12.2022.

Jarkolla on yli 20 vuoden kokemus matkailualalta, joista yli 10 vuotta on kulunut hotelliliiketoiminnan parissa. Jarkko on toiminut toimitusjohtajana Suomen toiseksi suurimmassa hotelliyhtiössä, joka operoi niin suomalaista kuin kansainvälistäkin hotellibrändiä. Lisäksi hän on toiminut kaupallisissa tehtävissä niin suomalaisissa kuin ulkomaisissakin hotelliyhtiöissä. Jarkolla on myös kokemusta kotimaisesta ja kansainvälisestä lentoliikennetoiminnasta.

“VALO on innovatiivinen, uusi hotelli ja toimistokonsepti. Kaksoiskäytön tuomat hyödyt ovat poikkeuksellisen upea innovaatio perinteisiin liiketoimintoihin. Konseptin ydin ratkoo upeasti hotelli ja toimistokiinteistöjen hukkakäyttöä. Tällaiselle vastuulliselle innovaatiolle on erinomaiset edellytykset kasvaa merkittäväksi toimijaksi tulevaisuudessa”, kertoo Jarkko Härmälä.

VALO Hotel & Work on ollut avoinna hieman yli 2-vuotta Helsingissä. Innovativinen hybridihotelli, joka yhdistää samoihin tiloihin toimiston ja hotellin, on otettu positiivisesti vastaan hotelli- ja toimitilamarkkinassa. VALOn liiketoiminta on hyvässä kasvussa ja yhtiö järjesti juuri onnistuneen kasvurahoituksen avatakseen uusia VALO-kohteita, kehittääkseen VALO Hotel & Workin digitaalista alustaa ja Franchising-konseptia.

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia