Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
Jarkko Härmälä aloittaa VALO Hotel & Workin toimitusjohtajana 14.12.2022.


Erno Launo jättää VALOn toimitusjohtajan tehtävät ja siirtyy yhtiön ulkopuolelle kohti uusia haasteita. Yhtiön hallitus on päättänyt, että hallituksen jäsen, Jarkko Härmälä aloittaa VALO Hotel & Workin toimitusjohtajana 14.12.2022.

Erno Launo jättää VALOn toimitusjohtajan tehtävät ja siirtyy yhtiön ulkopuolelle kohti uusia haasteita.

“Olemme yhteisymmärryksessä päätyneet sanottuun järjestelyyn. Meille kaikille jää valoisia muistoja tältä yhteiseltä matkalta. Kiitämme Ernoa tärkeästä työstä ja merkittävästä roolista VALOn syntytarinaan liittyen sekä toivotamme onnea ja menestystä jatkoon!”, kertoo VALO Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Paakinaho.

Yhtiön hallitus on päättänyt, että hallituksen jäsen, Jarkko Härmälä aloittaa VALO Group Oy:n toimitusjohtajana interim-mallilla 14.12.2022.

Jarkolla on yli 20 vuoden kokemus matkailualalta, joista yli 10 vuotta on kulunut hotelliliiketoiminnan parissa. Jarkko on toiminut toimitusjohtajana Suomen toiseksi suurimmassa hotelliyhtiössä, joka operoi niin suomalaista kuin kansainvälistäkin hotellibrändiä. Lisäksi hän on toiminut kaupallisissa tehtävissä niin suomalaisissa kuin ulkomaisissakin hotelliyhtiöissä. Jarkolla on myös kokemusta kotimaisesta ja kansainvälisestä lentoliikennetoiminnasta.

“VALO on innovatiivinen, uusi hotelli ja toimistokonsepti. Kaksoiskäytön tuomat hyödyt ovat poikkeuksellisen upea innovaatio perinteisiin liiketoimintoihin. Konseptin ydin ratkoo upeasti hotelli ja toimistokiinteistöjen hukkakäyttöä. Tällaiselle vastuulliselle innovaatiolle on erinomaiset edellytykset kasvaa merkittäväksi toimijaksi tulevaisuudessa”, kertoo Jarkko Härmälä.

VALO Hotel & Work on ollut avoinna hieman yli 2-vuotta Helsingissä. Innovativinen hybridihotelli, joka yhdistää samoihin tiloihin toimiston ja hotellin, on otettu positiivisesti vastaan hotelli- ja toimitilamarkkinassa. VALOn liiketoiminta on hyvässä kasvussa ja yhtiö järjesti juuri onnistuneen kasvurahoituksen avatakseen uusia VALO-kohteita, kehittääkseen VALO Hotel & Workin digitaalista alustaa ja Franchising-konseptia.

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Työvoima

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
  Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
  Matkustajaliikenne
 • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
  Matkustajaliikenne
 • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
  Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia