Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio tammikuussa 2023

 

9,1% (+0,4%) 

 

Kuluttajien hintaindeksi tammikuussa 2023

117,78
Vuosimuutos 7,96%, kuukausimuutos 0,6%

 

Space
Space
Space
KTM Eva Kohonen Lomarenkaan toimitusjohtajaksi

Lomarenkaan uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.10.2022 alkaen KTM Eva Kohonen. Hän seuraa tehtävässä pitkäaikaista ja arvostettua toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkolaa, joka siirtyy ansaitulle eläkkeelle. Kohosen tehtävänä on kehittää Suomen tunnetuinta ja luotetuinta loma-asuntojen vuokrapalvelua yhdessä sen asiantuntevan tiimin kanssa.

Lomarenkaan historia ja juuret lepäävät sodan jälkeisen Suomen maaseutumatkailussa – jo tuolloin avattiin kotien ovet lomaa viettäville vieraille. Maaseutumatkailun alkuvuosista Lomarengas on laajentunut Suomen suosituimmaksi loma-asuntojen vuokrapalveluksi. Viime vuosina suosio on kasvanut laadukkaiden kotimaisten kohteiden tarjonnan myötä.

Loma-asuntojen omistajien ja vuokraajien yhdistäminen keskenään on todellista kiertotaloutta.

”Tyytyväiset asiakkaat, hyvin toimiva verkkokauppa ja henkilökohtainen palvelu ovat Lomarenkaan lyömätön yhdistelmä”, sanoo tuore toimitusjohtaja Eva Kohonen.

Kohonen on aiemmin toiminut johtotehtävissä Salomaa Yhtiöissä, Sanomalla, Keskossa ja WSOY:llä. Asiakaskeskeinen palveluiden kehittäminen on Evan ydinosaamista. ”Olemme iloisia, että saimme Lomarenkaan tiimiin uuden jäsenen. Evalla on erinomaiset edellytykset johtaa Lomarengasta omistajien ja asiakkaiden odotusten mukaisesti”, toteaa Lomarenkaan hallituksen puheenjohtaja Pasi Nieminen. 

”Kotimaan matkailu on nyt aallon harjalla – viime kesä oli myynnillisesti erinomainen kotimaisilla vuokramökeillä, ja ensi talven ennakkovaraustilanne on hyvä. Luotan Suomen vetovoimaisuuteen ja kotimaan matkailun tulevaisuuteen. Olen erittäin innostunut kehittämään Lomarenkaan palveluita yhdessä kokeneiden ammattilaisten ja yhtiön hallituksen kanssa. Lomarengas on tunnettu, luotettu ja vastuullinen suomalainen yritys, jonka arvomaailma sopii hyvin omaani. Johtamisessa uskon asiakaslähtöisyyteen, inspiroivaan visioon ja tiimipelaamiseen”, toteaa Eva uuden haasteen edessä.

 

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia