Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Oulussa Lasaretinsaarella sijaitseva hotelli Lasaretti ja ravintola Virta saavat uuden johtajan. Työt uusi toimitusjohtaja Katja Holm aloittaa 10.6.2019.

Katja Holm tuo mukanaan erityisesti ravintolatoiminnan kehittämisen osaamista. Hän siirtyy toimitusjohtajan tehtäviin Juvenes Yhtiöt Oy:n kampus- ja tapahtumapäällikön tehtävistä.

– Katja Holmilla on vankka ja laaja alan kokemus. Henkilöstöjohtamisen lisäksi hänen vahvuutensa on laadukas ja asiakaskeskeinen tuloksellisen toiminnan johtaminen, Hengitysliiton toiminnanjohtaja Markku Hyttinen kommentoi nimitystä.

– On hienoa päästä rakentamaan henkilöstön kanssa yhteistyössä uusia palveluja upeaan ympäristöön. Hotelli Lasaretissa on tehty järjestelmällisesti pitkäjänteistä ja laadukasta työtä, josta voi olla ylpeä, Katja Holm iloitsee.

Hotelli Lasaretin ja ravintola Virran remontit valmistuvat kokonaisuutena asiakaskäyttöön kesäkuun alkupäivinä. Jatkossa isot seurueet sekä kokous- että tilausravintolapuolella saavat nauttia ainutlaatuisen tunnelman lisäksi entistäkin paremmasta palvelusta ja puitteista parhaisiin hetkiin.

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Taksialalla on nyt töitä tarjolla: ”Alalle pääsy on kevyt mutta tuettu”
  Isoimmissa kaupungeissa sekä pääkaupunkiseudulla tarvitaan lisää työvoimaa taksialalle. Koronan myötä ylikapasiteetti on purkautunut, ja arjen muututtua kohti normaalia ala kärsii jo työvoimapulasta. Esimerkiksi taksiyhtiö Menevä on aloittanut uusien kuskien rekrytoimisen. Taksilain uudistuttua 2018 alalle tuli paljon uusia autoilijoita, ja kaupungeissa oli kysyntään nähden runsaasti tarjontaa. Osa uusista tulokkaista poistui kuitenkin…
  Matkustajaliikenne
 • VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn
  VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn Junamatkustamisessa on havaittavissa piristymistä ja käynnissä on yksi kotimaanmatkailun vilkkaimmista kausista. VR on palauttanut kevään ja alkukesän aikana yli sata alkuvuonna vähennettyä päiväjunavuoroa liikenteeseen jokaiselle kesäviikolle. Nyt VR tuo yöjunaliikenteeseen kokonaan uusia vuoroja. Yhteensä 22 yöjunavuoroa lisätään yhteysväleille Helsinki–Rovaniemi ja Helsinki–Kolari loppukesän ja syksyn viikonloppuihin.
  Matkustajaliikenne
 • Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen
  Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen Korona-aika on koetellut rankalla kädellä linja-autoyrittäjiä – matkustajamäärät ovat laskeneet ja tartuntaketjuja on päässyt muodostumaan tiukoista rajoituksista ja korkeasta hygieniatasosta huolimatta. Perinteinen linja-autoyhtiö Matka-Kosonen joutui hankalaan tilanteeseen alkuvuonna 2021, kun aivasteleva matkustaja laittoi liikkeelle tartuntaketjun, joka asetti myös ison osan henkilökunnasta karanteeniin.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia