Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
Tradeka-Yhtiöt Oy:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu toimitusjohtaja Tapani Hellstén

 

Tradeka-Yhtiöt Oy:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu toimitusjohtaja Tapani Hellstén. Hallituksen aiempi puheenjohtaja Raimo Luoma siirtyy pääministerin valtiosihteeriksi.


Tradeka-Yhtiöt Oy:n uusi hallituksen puheenjohtaja Tapani Hellstén.Tradeka-Yhtiöt Oy:n uusi hallituksen puheenjohtaja Tapani Hellstén.

Lisäksi Tradeka-Yhtiöt Oy:n hallituksen uudeksi varapuheenjohtajaksi on valittu rehtori Minna Lintonen ja hallituksesta pois jäävien Raimo Luoman ja Jussi Saramon tilalle uusiksi jäseniksi talous- ja hallintojohtaja Mikko Aaltonen sekä lehtori Mika Hentunen.

Tradeka-Yhtiöt Oy on pitkäjänteinen, vastuullinen ja kotimainen omistaja, joka vastaa Osuuskunta Tradekan ydinliiketoimintojen omistajaohjauksesta. Konserniin kuuluvat ravintolatoimintaa harjoittava Restel Oy, pakettiautomaattiliiketoimintaa ja lehtijakelua harjoittava Lehtipiste Oy, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys Med Group Oy sekä sijoitustoimintaa harjoittava Tradeka-sijoitus Oy. Yhtiön omistukset on jaettu neljään kategoriaan: Omista ja kehitä, Sijoita ja turvaa, Luo uutta sekä Malta ja toteuta.

”Tradeka-Yhtiöiden omistukseen kuuluvat yritykset ovat keskeisiä toimijoita suomalaisessa palveluliiketoiminnassa. Otan vastaan innostuneena hallituksen puheenjohtajan tehtävän”, Tapani Hellstén toteaa. ”Tradeka on asettanut keskeiseksi tavoitteeksi, että sen omistamat yritykset ovat toimialojensa vastuullisimpia. Uskon tavoitteen motivoivan itseni lisäksi koko Tradeka-Yhtiöt Oy:n hallitusta”, Hellstén jatkaa.

”Vastuullisuuden lisäksi on luonnollisesti huolehdittava liiketoiminnan kannattavuudesta. Nämä tavoitteet eivät ole ristiriidassa keskenään ja Tradekan missio onkin kannattavuuden ja vastuullisuuden yhdistäminen”, Hellstén päättää.

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Taksialalla on nyt töitä tarjolla: ”Alalle pääsy on kevyt mutta tuettu”
  Isoimmissa kaupungeissa sekä pääkaupunkiseudulla tarvitaan lisää työvoimaa taksialalle. Koronan myötä ylikapasiteetti on purkautunut, ja arjen muututtua kohti normaalia ala kärsii jo työvoimapulasta. Esimerkiksi taksiyhtiö Menevä on aloittanut uusien kuskien rekrytoimisen. Taksilain uudistuttua 2018 alalle tuli paljon uusia autoilijoita, ja kaupungeissa oli kysyntään nähden runsaasti tarjontaa. Osa uusista tulokkaista poistui kuitenkin…
  Matkustajaliikenne
 • VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn
  VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn Junamatkustamisessa on havaittavissa piristymistä ja käynnissä on yksi kotimaanmatkailun vilkkaimmista kausista. VR on palauttanut kevään ja alkukesän aikana yli sata alkuvuonna vähennettyä päiväjunavuoroa liikenteeseen jokaiselle kesäviikolle. Nyt VR tuo yöjunaliikenteeseen kokonaan uusia vuoroja. Yhteensä 22 yöjunavuoroa lisätään yhteysväleille Helsinki–Rovaniemi ja Helsinki–Kolari loppukesän ja syksyn viikonloppuihin.
  Matkustajaliikenne
 • Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen
  Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen Korona-aika on koetellut rankalla kädellä linja-autoyrittäjiä – matkustajamäärät ovat laskeneet ja tartuntaketjuja on päässyt muodostumaan tiukoista rajoituksista ja korkeasta hygieniatasosta huolimatta. Perinteinen linja-autoyhtiö Matka-Kosonen joutui hankalaan tilanteeseen alkuvuonna 2021, kun aivasteleva matkustaja laittoi liikkeelle tartuntaketjun, joka asetti myös ison osan henkilökunnasta karanteeniin.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia