Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
Tradeka-Yhtiöt Oy:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu toimitusjohtaja Tapani Hellstén

 

Tradeka-Yhtiöt Oy:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu toimitusjohtaja Tapani Hellstén. Hallituksen aiempi puheenjohtaja Raimo Luoma siirtyy pääministerin valtiosihteeriksi.


Tradeka-Yhtiöt Oy:n uusi hallituksen puheenjohtaja Tapani Hellstén.Tradeka-Yhtiöt Oy:n uusi hallituksen puheenjohtaja Tapani Hellstén.

Lisäksi Tradeka-Yhtiöt Oy:n hallituksen uudeksi varapuheenjohtajaksi on valittu rehtori Minna Lintonen ja hallituksesta pois jäävien Raimo Luoman ja Jussi Saramon tilalle uusiksi jäseniksi talous- ja hallintojohtaja Mikko Aaltonen sekä lehtori Mika Hentunen.

Tradeka-Yhtiöt Oy on pitkäjänteinen, vastuullinen ja kotimainen omistaja, joka vastaa Osuuskunta Tradekan ydinliiketoimintojen omistajaohjauksesta. Konserniin kuuluvat ravintolatoimintaa harjoittava Restel Oy, pakettiautomaattiliiketoimintaa ja lehtijakelua harjoittava Lehtipiste Oy, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys Med Group Oy sekä sijoitustoimintaa harjoittava Tradeka-sijoitus Oy. Yhtiön omistukset on jaettu neljään kategoriaan: Omista ja kehitä, Sijoita ja turvaa, Luo uutta sekä Malta ja toteuta.

”Tradeka-Yhtiöiden omistukseen kuuluvat yritykset ovat keskeisiä toimijoita suomalaisessa palveluliiketoiminnassa. Otan vastaan innostuneena hallituksen puheenjohtajan tehtävän”, Tapani Hellstén toteaa. ”Tradeka on asettanut keskeiseksi tavoitteeksi, että sen omistamat yritykset ovat toimialojensa vastuullisimpia. Uskon tavoitteen motivoivan itseni lisäksi koko Tradeka-Yhtiöt Oy:n hallitusta”, Hellstén jatkaa.

”Vastuullisuuden lisäksi on luonnollisesti huolehdittava liiketoiminnan kannattavuudesta. Nämä tavoitteet eivät ole ristiriidassa keskenään ja Tradekan missio onkin kannattavuuden ja vastuullisuuden yhdistäminen”, Hellstén päättää.

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia

 • Rovaniemelle uusi talviaktiviteettipuisto: 500 metrin luistelurata metsän keskelle
  Rovaniemelle uusi talviaktiviteettipuisto: 500 metrin luistelurata metsän keskelle Rovaniemen Taka-Lapinvaaraan avataan joulukuussa uusi talviaktiviteettipuisto. Kotatieva Winter Leisure Park tarjoaa koko perheelle monenlaisia talvisia ulkoilma-aktiviteetteja. Puistossa voi luistella, laskea pulkkamäkeä, pelata lumikenkä-frisbeegolfia tai vaikka jääkeilata. Puiston vetonaulaksi tulee kuitenkin 500 metriä pitkä metsässä kiemurteleva luistelurata, jonka varrella voi ihastella Lapin kaunista luontoa.
  Aktiviteetit
 • Pyöräilyviikko toivottaa pyöräilijät tervetulleeksi
  Pyöräilyviikko toivottaa pyöräilijät tervetulleeksi Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään 28.8.-5.9. pääteemalla Tervetuloa pyöräilijä. Pyöräliikenteellä on suuri ja kasvava merkitys elinvoimaisessa, viihtyisässä ja ihmislähtöisesti suunnitellussa ympäristössä. Myös yritykset ja elinkeinoelämä hyötyvät kasvavista pyöräliikenteen virroista ja pyörämatkailu on vilkastunut uuteen kukoistukseen Suomessa.
  Aktiviteetit
 • Helsinki etsii kumppaneita merellisille saunapaikoille
  Helsinki etsii kumppaneita merellisille saunapaikoille Helsingin kaupunki hakee vuokralaista ja toteuttajaa kolmelle merelliselle saunapaikalle kehittämään Helsingin rantojen palveluita. Yleisten saunojen rakennuspaikat sijaitsevat Seurasaaressa, Hietaniemessä ja Tarvossa.
  Aktiviteetit