Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
lauantai, 26 syyskuu 2020 14:45

Statea ja TAK luovat markkinoiden johtavan matkailualantietojärjestelmän

Kirjoittanut TAK Research
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kaksi Pohjoismaiden ja Baltian johtavaa matkailualan tiedontuottajaa -Statea ja TAK - ovat yhdistäneet voimansa nostaakseen matkailualan markkinatiedon hyödyntämisen uudelle tasolle. Kaksi Pohjoismaiden ja Baltian johtavaa matkailualan tiedontuottajaa -Statea ja TAK - ovat yhdistäneet voimansa nostaakseen matkailualan markkinatiedon hyödyntämisen uudelle tasolle.

Kaksi Pohjoismaiden ja Baltian johtavaa matkailualan tiedontuottajaa -Statea ja TAK - ovat yhdistäneet voimansa nostaakseen matkailualan markkinatiedon hyödyntämisen uudelle tasolle. Tavoitteena on tarjota huipputason tietojärjestelmä-ja palvelutarjonta alueellisille matkailuorganisaatioille ja muille kohdemarkkinointi ja -kehityssegmentissä toimiville asiakkaille.

"Yhteistyö Statean kanssa on looginen ja luonnollinen askel molemmille yrityksille", kertooTAK:n perustaja ja toimitusjohtaja Pasi Nurkka. "Voimme jo alusta alkaen tarjota tietolähteiden yhdistelmiä ennennäkemättömällä tarkkuudella."

Statea ja TAK näkevät toisiaan täydentävien tietokokonaisuuksien, tietämyksen ja asiakaskannan, sekä hyvin yhteen toimivien teknisten alustojen ja samansuuntaisten tavoitteiden pohjalta mahdollisuuden yhteiseenjatkokehitykseen.

"TAK, jolla on laaja kokemus asiakaspalvelusta ja kohteiden kehittämisestä, on meille täydellinen kumppani", sanoo Statean perustaja ja osakasJohan Johander. "Olemme aina pyrkineet laajentamaan tarjontaamme datalla ja tietämyksellä, joka auttaa matkailuteollisuutta, ja tämän yhteistyön avulla voimme ottaa valtavan askeleen eteenpäin".

Yhteistyön ensimmäinen vaihe on yritysten kokoamien matkailutilastojen yhdistäminen yhteen alustaan. Tämä tietojen yhdistäminen auttaa asiakkaita entistä paremmin analysoimaan matkailualaa eri näkökulmista. Uusia tietolähteitä ja markkinatietoa lisätään jatkuvasti asiakkaiden tarpeidenmukaan.

Viimeksi muutettu lauantai, 26 syyskuu 2020 15:07
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia