Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
torstai, 26 maaliskuu 2020 13:46

KOKO Lahti Oy lomauttaa henkilöstöään

Kirjoittanut KOKO Lahti Oy
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Korona-pandemian vuoksi lähes kaikki tapahtumat on peruttu kevään osalta

KOKO Lahti Oy lomauttaa henkilöstöään toukokuun loppuun asti. Viime perjantaina päättyneet yhteistoimintaneuvottelut koskevat koko henkilöstöä ja työtehtävistä riippuen lomautusten pituus vaihtelee kahdesta yhdeksään viikkoa. Lopullinen lomautusten kesto riippuu pandemiatilanteesta.

Korona-pandemia on tyhjentänyt KOKO Lahti Oy:n tapahtumakalenterit koko kevään osalta lähes kokonaan. Kevään tapahtumat on joko peruutettu tai siirretty myöhempään ajankohtaan. Yksittäisiä, muutaman henkilön kokouksia on vielä keväälle tiedossa, ellei peruutuksia tule lisää tai kokoontumisia rajoiteta enemmän.

 - Tilanne on meillä ihan yhtä haastava kuin tapahtuma-alalla yleisesti ottaen koko maassa. Tapahtumia pyritään nyt siirtämään niin paljon syksylle kuin mahdollista, mutta toki peruutuksiakin tulee, kertoo KOKO Lahti Oy:n toimitusjohtaja Emilia Mäki.

- Syksystä näyttää tulevan nyt todella vilkas. Käännämmekin katseemme tulevaan ja haluamme tarjota asiakkaille tapahtumien täyteisen syksyn, ennakoi Mäki.

Maaliskuussa peruuntuneet Raksa-messut järjestetään tulevana syksynä. Pihapiiri ja Luontoretki-messut rakentuvat Raksa-messujen yhteyteen.  Myös suurin osa kevään konserteista siirretään joko Sibeliustalon tai Lahden Konserttitalon tiloihin. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Siirrettävän tapahtuman liput voi myös halutessaan palauttaa Lippu.fi kautta.

Suomen hallituksen eilen antaman vahvan suosituksen mukaisesti, Sibeliustalo ja Ravintola Lastu sulkevat ovensa 31.5.2020 asti. Jo sovitut, pienemmät yksityiset tilaisuudet, järjestetään voimassa olevia määräyksiä noudattaen.

Sibeliustalon Pääsalin kesäkaudelle suunniteltua remonttia päästään aloittamaan nyt kolme viikkoa etuajassa.

Viimeksi muutettu perjantai, 27 maaliskuu 2020 07:50
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia