Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio helmikuussa 2023

 

8,8% (+0,8%) 

 

Kuluttajien hintaindeksi helmikuussa 2023

118,37
Vuosimuutos 7,9%, kuukausimuutos 0,6%

Ravintolat ja hotellit

124,05
Vuosimuutos 8,4%, kuukausimuutos 1,1%

 

Space
Space
Space
tiistai, 21 kesäkuu 2022 14:55

Sport Event Management Finland on avannut Suomen urheilutapahtumakaupunkien verkkosivuston

Kirjoittanut Lahti Region
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ironman Lahti Ironman Lahti Kalle Kotiranta

Kansallinen urheilun suurtapahtumayksikkö Sport Event Management Finland on avannut uuden urheilutapahtuma ja -matkailusivuston osoitteeseen sportsfinland.com.

Uusi verkkosivusto on osa Sport Event Management Finland -verkoston (SEMF) toimintaa. SEMF on viiden suomalaisen urheilutapahtumakaupungin, Helsingin, Jyväskylän, Lahden, Tampereen ja Turun, yhteistyöverkosto. Yhteistyössä ovat lisäksi mukana urheiluopistot, Business Finland/Visit Finland ja Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä itse urheilulajit. Verkoston tavoitteena on tehdä Suomesta entistä vetovoimaisempi kansainvälisten urheilutapahtumien järjestäjämaa, lisätä Suomen tunnettuutta maailmalla sekä tutkia urheilutapahtumien vaikuttavuutta ja järjestämisedellytyksiä Suomessa. Tulevaisuudessa tavoitteena on myös tapahtumahakujen ja rahoitushakemusten edistäminen.

Osoitteessa sportsfinland.com avattu uusi verkkosivusto esittelee kattavasti Suomen tarjontaa, vahvuuksia ja erityispiirteitä tapahtumajärjestäjämaana. Sivuston tavoitteena on tavoittaa sekä kansainväliset että kansalliset tapahtumajärjestäjät ja esitellä heille mukana olevia kaupunkeja ja niiden tarjontaa ja mahdollisuuksia niin tapahtumien järjestämisen kuin matkailunkin näkökulmasta. Sivustolla on myös esitelty kansainvälisesti ainutlaatuinen urheiluopistoverkostomme.

Kansallisen urheilun suurtapahtumayksikön Sport Event Management Finlandin kotipesä on Lahdessa, jossa on pitkät perinteet ja vankka osaaminen niin urheilutapahtumista kuin urheilumatkailustakin.

- Kansainväliset urheilutapahtumat tuovat aina merkittävää kansainvälistä näkyvyyttä ja matkailutuloa sekä elinvoimaa urheilutapahtumakaupungeille. Yhteistyössä  Sport Event Management Finland kaupunki- ja toimijaverkoston kanssa meillä on tavoitteena lisätä suomalaisen urheilutapahtumaosaamisen tunnettuutta maailmalla sekä nostaa Suomi-kuvaa maineikkaana ja luotettavana vastuullisten kansainvälisten urheilun suurtapahtumien isäntämaana, toteaa yhteistyöhanketta hallinnoivan Visit Lahden toimitusjohtaja Raija Forsman

Kotimaista urheilutapahtumajärjestäjää sivustolla palvelee erillinen materiaalipankki, johon kootaan jatkossa mm. yksikön tuottamaa tapahtumien vaikuttavuuteen liittyvää tutkimustietoa.

- Yksikön yhtenä tarkoituksena on kerätä ja tutkia ajantasaista vertailukelpoista tietoa urheilutapahtuma-alan ja urheilutapahtumien vaikuttavuudesta, ja tukea näin tapahtumajärjestäjiä tapahtumien tiedolla johtamisen näkökulmasta. Tämä tutkimustieto saatetaan nyt lanseeratun sivuston avulla kaikkien tapahtumajärjestäjien saataville, kertoo projektipäällikkö Jani Backman.

Viimeksi muutettu perjantai, 22 heinäkuu 2022 09:06
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia