Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
keskiviikko, 10 maaliskuu 2021 17:26

Wihurin Metro-tukku tarjoaa Pizza Cartel -starttipaketin auttaakseen vaikeuksissa olevia ravintoloita

Kirjoittanut Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

“Parhaimmillaan laadukkaiden italialaispizzojen take away -myynti on käynnissä kolmessa päivässä”, lupaavat Pizza Cartelin Pertti Kallioinen ja Wihurin Metro-tukun Tomi Ylä-Rautio.

Wihurin Metro-tukku auttaa yhdessä Pizza Cartelin kanssa koronakriisistä kärsiviä ravintoloita uudistamaan toimintaansa ja omaksumaan uusia toimintamalleja. Pizza Cartelin valmis konsepti on nopea tapa aloittaa laatupizzojen valmistus ja take away -myynti. Yhteistyömalli sopii niin pizzerioille kuin muillekin ravintoloille.

“Wihurin Metro-tukku haluaa tukea asiakkaitaan hankalassa tilanteessa ja auttaa heitä menestymään myös koronan kurittaessa. Yhteistyö Pizza Cartelin kanssa on helppo ja turvallinen tapa aloittaa ruoan ulosmyynti tai uudistaa jo olemassa olevaa take away -listaansa“, sanoo avainasiakaspäällikkö Tomi Ylä-Rautio Wihurin Metro-tukusta.

“Meillä on valmis konsepti, jonka saa käyntiin muutamassa päivässä. Kaikki on valmiina reseptiikkaa, tilausjärjestelmää ja etänä tapahtuvaa koulutusta myöten. Konsepti toimii erityisesti taajama-alueilla, joissa asuu paljon ihmisiä, mutta ravintolavalikoima on suppea. Meidän avullamme mistä tahansa pizzaravintolasta tai pubista voi tulle hetkessä laatupizzeria”, Pizza Cartelin perustaja ja ravintolamaailman konkari Kallioinen sanoo.

Wihurin Metro-tukku tarjoaa mukaan valituille asiakkailleen Pizza Cartel -starttipaketin. Starttipaketti on helppo ja nopea tapa alkaa tuottaa laadukkaita pizzoja take away -myyntiin koronasulun aikana ja ottaa muutenkin Cartel-pizzat valikoimiinsa. Mukaan valitut pizzeriat saavat Cartelilta pizzojen reseptit, raaka-ainevalinnat, pakkaukset, nettitilausjärjestelmän ja koulutuksen. Vaatimuksena ravintoloille on 300-asteeseen kuumeneva uuni, pizzakivi sekä kotiinkuljetusmahdollisuus.

“Pizza Cartel -yhteistyö on herättänyt todella paljon kiinnostusta ravintoloiden joukossa. Puhelin ja sähköposti ovat laulaneet aamusta asti. Tämän helpommin ei ruoan ulosmyyntiä voi laadukkaasti aloittaa. Ravintola saa toimivan tuotteen itselleen nopeasti”, Tomi Ylä-Rautio sanoo.

“Pizza Cartel -palvelu on valmis työkalu yrittäjälle, joka haluaa uusia ideoita koronatilanteessa. Yksi uusista Pizza Cartel -ravintoloistamme myi ensimmäisenä viikonloppunaan kaikki pizzat loppuun, koska kysyntä laatupizzoihin osoittautui paikkakunnalla kuviteltua huomattavasti suuremmaksi”, Pertti Kallioinen Pizza Cartelista sanoo.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 10 maaliskuu 2021 18:01
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia

 • Nuuksio Lakeland tarjoaa kestäviä luontoelämyksiä
  Nuuksio Lakeland tarjoaa kestäviä luontoelämyksiä Nuuksio Lakeland -yritysverkosto luo Nuuksion järviylängölle elämyksellisiä matkailukokemuksia. Seitsemän matkailuyrityksen yhteinen hanke on keskittynyt kehittämään alueen yritysten välistä yhteistyötä sekä palvelutarjontaa.
  Aktiviteetit
 • 30-vuotias Kolin kansallispuisto on suositumpi kuin koskaan
  30-vuotias Kolin kansallispuisto on suositumpi kuin koskaan Kolin kansallispuisto täyttää tulevana viikonloppuna 30 vuotta. Viime vuonna Kolin kansallispuistossa tehtiin käyntimääräennätys yli 236 000 käyntiä. Luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutukset ovat yksi syy kansallispuistojen suosion nousuun. Suojelualueiden hyödyntäminen matkailussa on mahdollista, kun se sovitetaan yhteen suojelutavoitteiden kanssa.
  Aktiviteetit
 • Kotimaiset elämyspalvelut kiinnostavat korona-aikana
  Kotimaiset elämyspalvelut kiinnostavat korona-aikana Villi Pohjola ja Lomarengas selvittivät suomalaisten matkailijoiden suhtautumista kotimaan elämyspalveluihin. Vastaajista 49 % kertoi olevansa kiinnostunut maksullisista elämyspalveluista lomansa aikana Suomessa. Halutuimmiksi tuotteiksi nousivat huskyajelut, vierailut huskytiloilla sekä välinevuokraus.
  Aktiviteetit