Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
torstai, 02 kesäkuu 2022 21:04

Uniikki yhteistyöhön Taco Bellin kanssa

Kirjoittanut Restel Oy
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Uniikki yhteistyöhön Taco Bellin kanssa Janita Autio

Artisti Uniikki on suunnittelut Taco Bellille oman nimikkoaterian, joka on myynnissä kesäkuun ajan Suomen Taco Bell -ravintoloissa. Samassa yhteydessä lanseerataan kesäinen Taco Bell x Uniikki -oheistuotemallisto.

Uniikki on suomalainen rap-artisti, vaikuttaja ja yksi viihdemaailman tunnetuimmista henkilöistä. Artistin nimikkoateria Uniikki Box sisältää Fully Loaded Burriton Nyhtökauralla® ja ranskalaisilla, maustetut nachot, Coca-Colan ja jälkiruoaksi Cinnamon Twistit. Aterian hinta on 9,90 € ja se on myynnissä kaikissa Suomen Taco Bell -ravintoloissa 1.-30.6.2022.

”Taco Bellissä kaikki ateriat ovat saatavilla kasvisversionakin mausta tinkimättä ja Uniikin toiveesta myös nimikkoateria rakentui luontevasti kasviskulmalla. Nimensä mukaisesti ateria on todellakin uniikki, sillä burrito pitää Nyhtökauran lisäksi sisällään muun muassa yleensä lisukkeen roolissa olevia ranskalaisia. Tätä ei pääse muulloin maistamaan”, Taco Bell Suomen markkinointipäällikkö Alina Nikkarikoski vinkkaa.

”Olen todella fiiliksissä tästä yhteistyöstä, koska Taco Bell on Suomen pikaruokaskenessä hyvinkin erottuva brändi freesillä tuotevalikoimallaan. Taco Bell muistuttaa myös kaikista Väli-Amerikan reissuista, joten oli mahtavaa päästä suunnittelemaan oma ateria. Olen ollut jo kahden vuoden ajan kasvissyöjä, joten suunta aterialle oli selvä. Ranskalaiset burriton sisällä ja nachot lisukkeena tuovat kivaa vaihtelua perinteisemmälle ranskalaiscombolle”, Uniikki kertoo yhteistyöstä.

Samassa yhteydessä lanseerataan kesäinen ja tennismaailmasta vaikutteita ottanut Taco Bell x Uniikki -oheistuotemallisto, jota valmistetaan erittäin rajallinen määrä. Mallisto pitää sisällään paidan, shortsit, sukat, lippalakin, rantakassin ja pyyhkeen. Oheistuotteita jaetaan Uniikin syntymäpäivänä lauantaina 11.6. jokaisen Taco Bell -ravintolan ensimmäisille Uniikki Box -aterian ostajille, 1 satunnainen oheistuote / asiakas. Oheistuotteita on jaossa noin 35 kappaletta per ravintola eli paikalla kannattaa olla ajoissa. Osa oheistuotteista arvotaan Taco Bell Suomen sosiaalisessa mediassa kesäkuun aikana.

”Jenkeissä monilla räppäreillä on ravintola- ja oheistuoteyhteistöitä, joten mageeta päästä tekemään vastaavanlainen yhteistyö Suomessa. Tennis on minulle rakas harrastus, mikä näkyy myös malliston designissa”, Uniikki taustoittaa. ”Mikä olisikaan parempi tapa viettää syntymäpäiviä kuin päästä juhlimaan sitä Taco Belliin oman aterian ja malliston tiimoilta!”

Viimeksi muutettu keskiviikko, 15 kesäkuu 2022 12:46
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Työvoima

Liikenneuutisia

  • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
    Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
    Matkustajaliikenne
  • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
    Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
    Matkustajaliikenne
  • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
    Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
    Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia