Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio elokuussa 2023

 

5,6% (-0,9)

Lasku heinäkuusta enimmäkseen sähkön hintaindeksin korjauksesta. 
Euroalueen inflaatio elokuussa 5,3%.

 Kuluttajien luottamusindikaattorin elokuussa 2023

-8,0 (-0,8)

(vuosimuutos ja edellisestä kuukaudesta)

Space
Space
Space
lauantai, 29 huhtikuu 2023 14:57

Suosittu tamperelainen Saunaravintola Kuuma osaksi NoHo Partnersia yrityskaupassa

Kirjoittanut NoHo Partners Oyj
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Suosittu tamperelainen Saunaravintola Kuuma osaksi NoHo Partnersia yrityskaupassa.

NoHo Partners on ostanut Tampereella sijaitsevan Saunaravintola Kuuman. Tässä ainutlaatuisessa menestystarinassa yhdistyvät suomalainen sauna, pohjoismainen keittiö ja kaunis järvimaisema. 100 % ostettavan yrityksen Lumo Laukontori Oy:n osakkeista siirtyy NoHo Partnersille 1.6.2023 alkaen. Myyjänä kaupassa on yhtiön toimiva johto ja Nordia Rahasto Oy.

Vuonna 2018 perustettu Saunaravintola Kuuma sijaitsee Tampereen ytimessä, aitiopaikalla Pyhäjärven rannalla. Tämä ympärivuotinen, kaikille avoin olohuone tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen elämyksen ja pitää sisällään pohjoismaisia puhtaita makuja korostavan ruokaravintolan, kahvilan, suuren terassialueen näköalalla, perinteisen puulämmitteisen saunan ja modernin savusaunan, sekä löylyjen välissä virkistävän pulahdusaltaan Pyhäjärvessä. Saunaravintolan vuotuinen liikevaihto on noin 2,5 miljoonaa euroa.

Ravintolaelämykset ovat osa elävää ja monipuolista kaupunkikulttuuria

”Etsimme ravintolaportfolioomme hyvin aikaa ja trendejä kestäviä klassikoita. Saunaravintola Kuuma on nopeasti noussut tamperelaisten suosituksi kohtaamispaikaksi ja kaupunkilaisten omaksi olohuoneeksi. Kuuman sijainti kaupungin keskustassa aivan Pyhäjärven rannalla, panostus ystävälliseen asiakaspalveluun ja helposti lähestyttävään ravintolaan on toimiva ja ajaton menestysresepti myös tulevaisuudessa”, kommentoi NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Viimeksi muutettu maanantai, 08 touko 2023 12:29
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Työvoima

Liikenneuutisia

 • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
  Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
  Matkustajaliikenne
 • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
  Matkustajaliikenne
 • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
  Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia