Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
torstai, 21 tammikuu 2021 07:22

Sodexo tuo kauppoihin Simply to go -ateriasarjan

Kirjoittanut Sodexo
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)
Sodexon Simply to go -ateriasarjan Chicken & Herbs - Yrtti-kanasalaatti on myynnissä pääkaupunkiseudun valituissa marketeissa. Sodexon Simply to go -ateriasarjan Chicken & Herbs - Yrtti-kanasalaatti on myynnissä pääkaupunkiseudun valituissa marketeissa. Kuva: Sodexo

Sodexo on lanseerannut Simply to go -ateriasarjan, jonka tuotteet ovat myynnissä pääkaupunkiseudun valituissa marketeissa. Ennen koronaa Sodexon ravintoloissa lounasti yli 30 000 suomalaista päivässä, joten aluevaltaus on luonteva kädenojennus etätöitä tekeville suomalaisille.

– Koronan myötä moni suomalainen aloitti etätyön ja tutkimusten mukaan sitä tullaan suosimaan myös tulevaisuudessa. Haluammekin tarjota helposti mukaan otettavia vaihtoehtoja myös etätyöpäivään. Sodexolle on karttunut ymmärrystä kuluttajien suosikkilounasruoista, sillä normaaliarjessa ravintoloissamme ruokailee yli 30 000 suomalaista päivässä, kertoo markkinointipäällikkö Pirita Pohjanne Sodexolta.

Simply to go -tuoretuotesarjan ateriat valmistetaan puhtaista, pääosin kotimaisista raaka-aineista alusta saakka itse. Vaihtoehtoja on toistaiseksi kuusi mutta valikoima tullaan laajentamaan. 

– Simply to go -ateriasarja tarjoaa aina monipuolisesti eri vaihtoehtoja riippumatta siitä, kaipaako hemmottelua, uusia makuelämyksiä vai ravitsemuksellisesti tasapainoisia vaihtoehtoja, Pohjanne toteaa. 

Turvallisesti ammattikeittiöstä

Sodexon teettämien globaalien tutkimusten mukaan lähes 80 % asiakkaista välttelee lounasravintoloiden buffet-tarjontaa ja lähes 50 % miettii pakattujen tuotteiden tuoteturvallisuutta. 

– Vaikka COVID-19 koronaviruksen ei ole todettu leviävän elintarvikkeiden välityksellä ja se säilyy huonosti pinnoilla, otamme mikrobiologisen laadun hyvin vakavissamme. Tuotteet valmistetaan keskitetysti ammattikeittiötuotanto-olosuhteissa, joten voimme taata niiden tuoteturvallisuuden ja riittävän pitkän säilyvyyden, kertoo Pohjanne.

Tuotesisällöt ovat täysin läpinäkyvät ja jäljitettävissä.  Aterioiden soveltuvuuden juuri omaan ruokavalioon voi tarkistaa pakkauksen tuoteselosteesta. Pakkaukset on valmistettu kierrätettävästä kartongista sekä biohajoavista luonnonmukaisista materiaaleista, kuten sokeriruo’osta.

Saatavilla useista lähikaupoista

Uusia Simply to go –aterioita on saatavilla mm. seuraavista lähimarketeista: K-Citymarket Tammisto, K-Supermarket Kamppi ja K-Supermarket Grani Kauniainen. Kevään aikana myyntipaikkojen määrää on tarkoitus lisätä ja ajankohtaiset tiedot löytyvät Sodexon nettisivuilta täältä: https://www.sodexo.fi/ajankohtaista/helppoja-vaihtoehtoja-etatyopaivaan 

Myyntiin tulevat tuoreruoka-annokset:

Fish à la Wallenberg - Haukiwallenberg, rapukastiketta ja perunapyrettä 400 g
Meatballs & Rosmary - Lihapullia, tomaatti-rosmariinikastiketta ja juuresperunasosetta 420 g
Beets & Roots - Punajuuri-fenkolipihvi, hernehummusta ja ohraa 370 g
Butter Chicken - Butter chicken, aprikoosichutney ja basmatiriisiä 410 g
Fresh Cheese & Cashew - Kotijuustoa, melonia ja ohraa  400 g
Chicken & Herbs - Yrtti-kanasalaatti 380 g

Simpy to go -video katsottavissa täällä.

Viimeksi muutettu torstai, 21 tammikuu 2021 07:42
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia

 • Rovaniemelle uusi talviaktiviteettipuisto: 500 metrin luistelurata metsän keskelle
  Rovaniemelle uusi talviaktiviteettipuisto: 500 metrin luistelurata metsän keskelle Rovaniemen Taka-Lapinvaaraan avataan joulukuussa uusi talviaktiviteettipuisto. Kotatieva Winter Leisure Park tarjoaa koko perheelle monenlaisia talvisia ulkoilma-aktiviteetteja. Puistossa voi luistella, laskea pulkkamäkeä, pelata lumikenkä-frisbeegolfia tai vaikka jääkeilata. Puiston vetonaulaksi tulee kuitenkin 500 metriä pitkä metsässä kiemurteleva luistelurata, jonka varrella voi ihastella Lapin kaunista luontoa.
  Aktiviteetit
 • Pyöräilyviikko toivottaa pyöräilijät tervetulleeksi
  Pyöräilyviikko toivottaa pyöräilijät tervetulleeksi Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään 28.8.-5.9. pääteemalla Tervetuloa pyöräilijä. Pyöräliikenteellä on suuri ja kasvava merkitys elinvoimaisessa, viihtyisässä ja ihmislähtöisesti suunnitellussa ympäristössä. Myös yritykset ja elinkeinoelämä hyötyvät kasvavista pyöräliikenteen virroista ja pyörämatkailu on vilkastunut uuteen kukoistukseen Suomessa.
  Aktiviteetit
 • Helsinki etsii kumppaneita merellisille saunapaikoille
  Helsinki etsii kumppaneita merellisille saunapaikoille Helsingin kaupunki hakee vuokralaista ja toteuttajaa kolmelle merelliselle saunapaikalle kehittämään Helsingin rantojen palveluita. Yleisten saunojen rakennuspaikat sijaitsevat Seurasaaressa, Hietaniemessä ja Tarvossa.
  Aktiviteetit