Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio tammikuussa 2023

 

9,1% (+0,4%) 

 

Kuluttajien hintaindeksi tammikuussa 2023

117,78
Vuosimuutos 7,96%, kuukausimuutos 0,6%

 

Space
Space
Space
tiistai, 20 joulukuu 2022 07:54

Sauli Kemppainen avasi uuden ravintolan Helsinkiin

Kirjoittanut Kanresta
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Erittäin laajan kansainvälisen ravintola-alan kokemuksen omaava ammattilainen Sauli Kemppaisen uuden ravintola nimi on Atelier7. Erittäin laajan kansainvälisen ravintola-alan kokemuksen omaava ammattilainen Sauli Kemppaisen uuden ravintola nimi on Atelier7. kuva: Kanresta

Erittäin laajan kansainvälisen ravintola-alan kokemuksen omaava ammattilainen Sauli Kemppainen on saavuttanut urallaan lukuisina eri vuosina ravintolalleen arvostetun ja himoitun Michelin-tähden.

Ennen Suomeen ja Helsinkiin paluutaan Sauli veti viimeisimmäksi Berliinissä Savu-nimistä ravintolaa. Uuden ravintolan nimi on Atelier7 ja se sijaitsee Helsingissä trendikkäällä Vallilan Konepajan alueella, Fredriksbergin uuden toimitilakorttelin D-talon alakerrassa. Saman talon uusi päävuokralainen on MTV Oy.

Ravintolan nimi Atelier tulee ranskan kielestä ja se tarkoittaa suomeksi työpajaa tai ateljeeta, paikkaa missä luodaan uutta tai ehostetaan jo hyväksi todettua vielä paremmaksi. Ravintolan nimellä on haluttu osoittaa kunnioitusta alueen juurille ja ravintolan osoitekin on Konepajankuja 7.

Ravintola tarjoilee arkisin maanantaista perjantaihin lounasta, jonka suunnittelussa on huomioitu myös vegaanit asiakkaat. Tarjolla päiväsaikaan on useita vaihtoehtoja, kuten alkuruokapöytä, keitto sekä sesongin mukaisilla kasviksilla tai proteiineilla täydennettyjä lautasannoksia kuten Orzo-pastaa, currya, lihaa tai kalaa.

”Haluamme palvella erityisesti Fredriksbergin ja koko Konepaja-alueen yritystoimijoita tarjoilemalla herkullista lounasta. Lounasaikaan tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja sekä nopean lounaan tarvitsijoille että pidemmän kaavan mukaan nautiskelijoille. Illallisella keskitymme olennaiseen: laadukkaisiin, aitoihin, maanläheisiin ja luonnonmukaisiin raaka-aineisiin ja vahvoihin makuihin. Ruokakonseptimme lähtee siitä, että 1+1 on enemmän kuin kaksi. Annamme raaka-aineiden ominaismakujen loistaa”, kertoo Sauli uuden ravintolan konseptista. ”Porkkanan pitää maistua porkkanalta ja me käytämme kaiken ammattitaitomme siihen, että maku on mahdollisimman intensiivinen ja syvä. Lautasellasi voi olla vain kaksi raaka-ainetta, mutta niissä on enemmän makua kuin pystyt kuvittelemaan”, Kemppainen jatkaa.

”Signature-menumme on hummeripohjainen. Käytämme menuun yhden kokonaisen hummerin, joka maistuu alkupalasta jälkiruokaan asti eikä taatusti jätä ketään kylmäksi. Uuden vuoden aatoksi olemme kehittäneet oman spesiaalin viiden ruokalajin menuun juhlaan sopivine juomineen.” Uuden vuoden menussa maistuu hummerin lisäksi muun muassa poro ja punajuuri, kampela ja tryffeli sekä pistaasi ja suklaa. ”Uuden vuoden menun olemme halunneet hinnoitella hyvin maltillisesti. Tämä on meidän tapamme toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan konseptiimme.”

 

 

Viimeksi muutettu tiistai, 20 joulukuu 2022 07:59
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia