Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
torstai, 27 helmikuu 2020 08:00

Karhunpesä Restaurant & Bar avaa ovensa Hotel Sveitsissä

Kirjoittanut Primehotels
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Karhunpesä Restaurant & Bar Hyvinkäällä avautuu 27.2.2020. Karhunpesä Restaurant & Bar Hyvinkäällä avautuu 27.2.2020. kuva: Primehotels

Primehotels Oy:n operoiman Hotel Sveitsin legendaarinen entinen yökerhotila on käynyt läpi mittavan saneerauksen ja avaa ovensa yleisölle täysin uudistuneena ruoka- ja seurusteluravintolana – nimellä Karhunpesä Restaurant & Bar.

Hotel Sveitsillä ravintoloineen on pitkä historia Hyvinkäällä - Sveitsissä kokoustettiin ja juhlittiin alun perin jo 70-luvulla. Erityisesti oman aikansa legendaksi 70 - 80 -luvuilla nousi Night Club Bermuda ja kymmenillä tuhansilla suomalaisilla onkin omakohtaisia muistoja tästä hotellin kuuluisasta yökerhosta.

Yökerhoa ei tulla herättämään henkiin, mutta Karhunpesä Bar & Restaurant tulee vastaamaan tämän päivän kysyntään laadukkaalla, alueen parhaalla ruokatuotteella, kokonaisvaltaisella kokemuksella ja mielenkiintoa herättävällä konseptilla. Sveitsissä on aina viihdytty, syöty ja juotu hyvin ja koettu ainutlaatuisia juhlahetkiä tätä perinnettä jatkaa myös Karhunpesä; tarkoituksenaan olla myös arjen vaihtoehto – helposti lähestyttävä ja paikallisten asukkaiden valinta.

–Tämän ravintolan erottaa muista ainutlaatuinen konsepti, joka henkii suomalaisen luonnon ja sen kuninkaan karhun elämää kaikissa elementeissään. Ravintolakokemus saa alkunsa jo alueelle saavuttaessa, koska vaikka keskusta onkin vain lyhyen matkan päässä, ravintola sijaitsee Sveitsin luonnonpuiston välittömässä läheisyydessä. Lisäksi Karhunpesä tarjoaa erittäin tunnelmallisen tilat kahdessa tasossa, joissa pääsee nauttimaan aidon tulen lämmössä puhtaista kotimaisista raaka-aineista valmistettuja ruoka- ja juomatuotteita. Karhunpesässä voit astella karhun jalanjäljissä, olitpa tulossa nauttimaan illallista perheen kanssa, järjestämässä kaveriporukan illanviettoa tai pistäytymässä lasilliselle ystävän kanssa.

Primehotels Oy panostaa lähivuosina voimakkaasti kasvuun tuomalla markkinoille uusia hotelliyksiköitä, mutta myös uudistamalla olemassa olevia palveluitaan. Tämä näkyy Karhunpesä Restaurant & Bar -hankkeen lisäksi Hotel Sveitsissä myöhemmin keväällä valmistuvissa täysin uusituissa sauna- ja kokoustiloissa, jotka tuovat alueelle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia niin kokous- kuin virkistäytymistilaisuuksiin, kertoo Sveitsin hotellinjohtaja Vesa Kokkonen Primehotels Oy:stä.

Karhunpesässä vietetään kaikille avoimia avajaisia to 27.2. klo 15 - 18. Tämän jälkeen ravintola aloittaa à la carte tarjoilun.

Viimeksi muutettu lauantai, 10 lokakuu 2020 08:05
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Taksialalla on nyt töitä tarjolla: ”Alalle pääsy on kevyt mutta tuettu”
  Isoimmissa kaupungeissa sekä pääkaupunkiseudulla tarvitaan lisää työvoimaa taksialalle. Koronan myötä ylikapasiteetti on purkautunut, ja arjen muututtua kohti normaalia ala kärsii jo työvoimapulasta. Esimerkiksi taksiyhtiö Menevä on aloittanut uusien kuskien rekrytoimisen. Taksilain uudistuttua 2018 alalle tuli paljon uusia autoilijoita, ja kaupungeissa oli kysyntään nähden runsaasti tarjontaa. Osa uusista tulokkaista poistui kuitenkin…
  Matkustajaliikenne
 • VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn
  VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn Junamatkustamisessa on havaittavissa piristymistä ja käynnissä on yksi kotimaanmatkailun vilkkaimmista kausista. VR on palauttanut kevään ja alkukesän aikana yli sata alkuvuonna vähennettyä päiväjunavuoroa liikenteeseen jokaiselle kesäviikolle. Nyt VR tuo yöjunaliikenteeseen kokonaan uusia vuoroja. Yhteensä 22 yöjunavuoroa lisätään yhteysväleille Helsinki–Rovaniemi ja Helsinki–Kolari loppukesän ja syksyn viikonloppuihin.
  Matkustajaliikenne
 • Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen
  Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen Korona-aika on koetellut rankalla kädellä linja-autoyrittäjiä – matkustajamäärät ovat laskeneet ja tartuntaketjuja on päässyt muodostumaan tiukoista rajoituksista ja korkeasta hygieniatasosta huolimatta. Perinteinen linja-autoyhtiö Matka-Kosonen joutui hankalaan tilanteeseen alkuvuonna 2021, kun aivasteleva matkustaja laittoi liikkeelle tartuntaketjun, joka asetti myös ison osan henkilökunnasta karanteeniin.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia