Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
tiistai, 29 touko 2018 06:04

Book & Order mullistaa ravintolavaraukset

Kirjoittanut Book & Order
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Book & Order on uudenlainen ravintolan nettivarauspalvelu, josta hyötyvät sekä asiakas että ravintola. Toukokuun viimeisenä päivänä avautuvan palvelun ydin on paremman ravintolaelämyksen tarjoaminen ja ravintolan toiminnan sujuvoittaminen.


Asiakkaalle dynaamisempi hinnoittelu ja ravintolalle dynaamisempi toiminta

Asiakas voi varata pöydän, menun ja juomat etukäteen netissä koko seurueelle tai osalle seuruetta. Mitä aikaisemmin varaus tehdään Book & Order -palvelussa, sitä enemmän asiakas saa etua, sillä hinta muuttuu varauspäivän mukaan.

Ennakkovarausten ansiosta ravintola pystyy valmistautumaan paremmin, jolloin palvelu on nopeampaa ja parempaa ja ruokatuote on tasalaatuisempaa. – Myös ravintolan muu toiminta, kuten raaka-ainetilaukset, ruokahävikin vähentäminen, henkilökunnan vuorolistojen suunnittelu ja ravintolan muu logistiikka helpottuu huomattavasti ennakkotilausten ansiosta. Tämä mahdollistaa ravintoloitsijalle sen, että etukäteen varanneille ja maksaville asiakkaille voi tarjota edullisempia hintoja, sanoo Book & Ordering perustaja Henry Johansson, jolla on pitkä tausta ravintola-alalla.

– Dynaaminen hinnoittelu mahdollistaa erilaisen hinnoittelun eri päivinä, jolloin kysyntään voidaan reagoida paremmin jo etukäteen eikä viime hetken kampanjoilla, sanoo Henry Johansson.

Useat samantyyppiset liiketoiminta-alueet, kuten hotelli- ja matkailuala ovat jo vuosia osoittaneet, että muuttuva hinnoittelu parantaa kokonaiskannattavuutta palveluntarjoajalle.


Mukana tunnettuja ravintoloita

Book & Orderissa on mukana Helsingin maineikkaimpia ravintoloita, kuten Töölön klassikkoravintola Lehtovaara ja Helsingin tunnetuin ranskalainen bistro Carelia. Palveluun kuuluu myös uudempia ravintolaelämyksiä, kuten moderni ja rento aasialaisravintola Kungfu Kitchen ja Suomenlinnan historiallisissa saaristomaisemissa sijaitseva Susisaaren Ruokala. Book & Orderin varausjärjestelmään tulee lähiaikoina kattava valikoima muitakin ravintoloita.

Book & Order-nettipalvelu avaa 31.5.2018 klo 08:00

Viimeksi muutettu keskiviikko, 22 elokuu 2018 08:08
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia