Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
perjantai, 25 syyskuu 2020 05:43

Mahdollinen joukkoaltistuminen helsinkiläisessä pubissa

Kirjoittanut Helsingin kaupunki
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Teemme kaikkemme, että pystymme varmistamaan asiakkaiden turvallisuuden”, kertoo Old Irish Pubin toimitusjohtaja Peder Blak. Teemme kaikkemme, että pystymme varmistamaan asiakkaiden turvallisuuden”, kertoo Old Irish Pubin toimitusjohtaja Peder Blak.

Usealla Old Irish Pubissa Helsingissä 9.9., 11.9., 12.9. ja 15.9. aikaa viettäneillä henkilöillä on myöhemmin todettu koronavirustartunta. Tartunnan saaneiden lähikontaktissa altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Edellä mainittuina päivinä ja iltoina Pubissa aikaa viettäneitä kehotetaan tarkkailemaan vointiaan tarkasti kahden viikon ajan 25.9.2020 asti. Heidän tulee hakeutua koronavirustestiin välittömästi, jos ilmenee lieviäkin oireita.

Testitulosta tulee odottaa kotona ja välttää läheisiä kontakteja erityisesti iäkkäiden ja riskiryhmiin kuuluvien kanssa 25.9. asti ellei oireiden ilmaantuessa ohjeisteta toisin. Muistutamme, että kasvomaskin käyttö vähentää tartuntariskiä tilanteissa, joissa turvavälejä ei pystytä varmuudella pitämään riittävinä.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Helsinkiläiset ja Helsingissä asuvat voivat tehdä koronavirus-oirearvion osoitteessa Omaolo.fi. Omaolo-palvelu antaa toimintaohjeet ja neuvoo tarvittaessa varaamaan ajan koronavirustestiin. Helsinkiläisiä palvelee myös koronavirusneuvonta, p. 09 310 10024 (joka päivä klo 8 - 18).

Muiden kuntien asukkaiden tulee koronavirusoireiden ilmetessä ottaa yhteyttä oman asuinalueen terveyspalveluihin.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tiiviistä yhteistyöstä Helsingin kaupungin kanssa ja haluan korostaa, että me noudatamme kaikkia koronarajoituksia ja olemme ottaneet käyttöön lisäksi omia varotoimia. Teemme kaikkemme, että pystymme varmistamaan asiakkaiden turvallisuuden”, kertoo Old Irish Pubin toimitusjohtaja Peder Blak.


Suosittelemme Koronavilkun käyttöä. Sen voi ladata puhelimeen osoitteessa koronavilkku.fi. Jos käytät Koronavilkkua ja saat hälytyksen, toimi sovelluksen antamien ohjeiden mukaan.
Lisää tietoa koronaviruksesta on osoitteissa www.thl.fi ja www.hel.fi/koronavirus.

Viimeksi muutettu sunnuntai, 27 syyskuu 2020 05:48
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia