Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
maanantai, 04 marraskuu 2019 15:02

NoHo Partners vastaamaan Helsingin Narinkkatorin uuden elokuva- ja ravintolakeskittymän ravintolapalveluista

Kirjoittanut NoHo Partners Oyj
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Vanha linja-autoasemarakennus ja Lasipalatsinaukio heräävät uuteen eloon elokuvateatteri- ja ravintolahankkeen myötä. Vanha linja-autoasemarakennus ja Lasipalatsinaukio heräävät uuteen eloon elokuvateatteri- ja ravintolahankkeen myötä. Kuva: Ilona Studios

Ravintolayhtiö NoHo Partners on valittu vastaamaan Helsingin ytimeen nousevan elokuvateatteri- ja ravintolakeskittymän ravintolapalveluista. Vanhaan linja-autoasemaan Narinkkatorille suunniteltu keskus tarjoaa laadukkaita elokuvakokemuksia, ravintolaelämyksiä ja tapahtumia. Hankkeella halutaan vahvistaa Helsingin asemaa vetovoimaisena kulttuurikaupunkina.

Hankkeen tavoitteena on tehdä Narinkkatorin alueesta entistä kiinnostavampi kaupunkilaisille, turisteille ja muille kaupungissa vieraileville. Tiloihin on suunnitteilla kolme elokuvasalia sekä persoonallisia ravintoloita ja baareja, jotka paitsi tukevat elokuvateatterikokemusta, myös virkistävät pääkaupungin ruokakulttuuria.

NoHo Partners tulee vastaamaan keskuksen ravintolatoiminnan ja elokuvaruokailun lisäksi myös Lasipalatsinaukion puolelle suunnitellun lasipaviljongin tapahtumatoiminnasta. Monipuolinen tila luo mainiot puitteet erilaisille kulttuuri- ja elokuvatapahtumille sekä muille tilaisuuksille.

Hankkeesta vastaavan Ilona Studiosin hallituksen puheenjohtaja Ari Tolppanen uskoo, että hankkeeseen on onnistuttu löytämään parhaat mahdolliset partnerit.

– NoHo Partnersin laaja-alaisella osaamisella saamme toteutettua keskukseen elämyksellisiä ravintola- ja kahvilapalveluja sekä muistettavia tapahtumia, jotka sekä syventävät elokuvakokemusta että tarjoavat uutta koko kaupungin ravintolakulttuurille. Laadukkaat palvelut, viihtyvyys, elokuva-aiheinen miljöö ja korkeatasoinen ohjelmisto vievät elokuvateatterikokemuksen aivan uudelle tasolle, Tolppanen toteaa.

– On kunnia olla mukana näin merkittävässä hankkeessa elävöittämässä koko Helsingin kaupunkikulttuuria. Satsaaminen isoihin ravintola- ja tapahtumahankkeisiin on osa kannattavan kasvun strategiaamme ja tämä yhteistyö tukee tavoitteitamme loistavasti, NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström sanoo.

Keskuksen rakennustyöt on tarkoitus aloittaa kesän 2020 aikana ja saattaa ne loppuun syksyllä 2021. Helsingin kaupunkiympäristölautakunta käsittelee hankkeen viimeisimpiä suunnitelmia kokouksessaan 5.11.2019.

– Kilpailu kaupunkilaisten ajasta ja huomiosta kasvaa jatkuvasti. Kotisohvalta kaupungille lähtö vaatiikin nyt entistä kiinnostavamman, kokonaisvaltaisemman ja kilpailukykyisemmän konseptin. Uskon, että tällä uudella keskuksella voimme saavuttaa tämän, Vikström toteaa.

Hankkeen takana ja elokuvaoperaattorina toimivan Ilona Studiosin omistavat CapManin perustajiin kuuluva Ari Tolppanen, kasvuyrityssijoituksissa profiloitunut Mikko Leino, elokuvatuotantoyhtiö Bufo sekä Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju Bio Rex Cinemas. Suunnitelman mukaan kiinteistöomistajana tulee toimimaan Amos Rex -taidemuseon omistava Föreningen Konstsamfundet.

Viimeksi muutettu maanantai, 17 helmikuu 2020 15:06
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Työvoima

Liikenneuutisia

  • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
    Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
    Matkustajaliikenne
  • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
    Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
    Matkustajaliikenne
  • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
    Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
    Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia