Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
tiistai, 15 lokakuu 2019 15:13

Suomeen rantautuva The Old Irish Pub avataan Turkuun

Kirjoittanut Hansakortteli
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
The Old Irish Pub avaa Hansakorttelissa Aurakadun varteen pubinsa vuonna 2020. The Old Irish Pub avaa Hansakorttelissa Aurakadun varteen pubinsa vuonna 2020. Kuva: Valentino Valkaj Smaller

Tanskassa supersuosioon noussut The Old Irish Pub yhdistää tanskalaisen hyggeilyn irlantilaiseen rempseään ilmapiiriin. Tapahtumistaan ja live-esityksistään tunnettu pubiketju aloittaa Suomen valloituksensa ja avaa Hansakorttelissa Aurakadun varteen pubinsa ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Ensimmäinen The Old Irish Pub avattiin Tanskassa vuonna 2013 Roskildessa. Blak-nimisten veljesten perustama pubi sai heti lentävän lähdön, ja nyt heillä on jo 31 toimipistettä Tanskassa ja Norjassa.

Toimitusjohtaja Peder Blakin mukaan Suomeen laajentuminen on pitkäaikainen haave.

”Meidän mottomme on tarjota vähän enemmän kaikkea, kuten parempaa palvelua ja enemmän tanskalaista hyggeä. Konseptimme on laaja, jotta se puhuttelee suurta joukkoa. Siihen kuuluu esimerkiksi hauskoja juhlia ja urheilua. Lisäksi meillä on usein live-musiikkia ja aiomme tuoda esiintyjiä eri puolilta Eurooppaa Suomeen”, Blak The Old Irish Pubista kertoo.

The Old Irish Pubeissa käy vuosittain jo Suomen verran asiakkaita eli yli viisi miljoonaa. Suomen avausten valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa ja esimerkiksi pubin konseptia on muokattu suomalaiseen makuun sopivaksi.

”Turku ja ylipäätään Suomi vaikuttaa täydelliseltä paikalta konseptimme laajentamiseen. Turku vaikuttaa minusta aktiiviselta kulttuurikaupungilta, jossa ihmiset nauttivat ulkona käymisestä yhdessä ystäviensä kanssa. Uskonkin, että Turun ytimessä sijaitseva uusi pubimme vastaa monen turkulaisen toiveisiin”, Blak toteaa.

Hansakorttelin kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen kertoo, että The Old Irish Pubin saaminen Hansakortteliin on hyvänhenkisen neuvottelun tulosta.

”Haluamme yhä enemmän tehdä Hansakorttelista paikan, johon paikalliset yritykset sekä kotimaiset ja kansainväliset ketjut tulevat ensimmäisenä Suomessa. The Old Irish Pub tuo uudenlaista tunnelmaa Hansakortteliin ja elävöittää koko ydinkeskustaa. Lisäksi The Old Irish Pub tapahtumaravintolana sopii erinomaisesti teatterin läheisyydessä olevaan kulttuuriympäristöön.”  Palviainen sanoo.

Turun The Old Irish Pub on laajuudeltaan yli 500 neliömetriä ja työllistää valmistumisen jälkeen noin 20 henkilöä.

Viimeksi muutettu tiistai, 15 lokakuu 2019 15:17
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia