Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
lauantai, 25 syyskuu 2021 09:09

HoReCa-alan ammattilaisille suunnattu virtuaalitapahtuma TopFairs 28.9.

Kirjoittanut Toptaste Oy
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Toptaste Oy järjestää 28.9.2021 hotelli- ja ravintola-alan TopFairs-ammattitapahtuman ifairs-virtuaalialustalla. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään Jyrki Sukula, joka pohtii tapahtumassa ravintola-alan tulevaisuutta ja maailman trendejä. 

Tapahtuma on suunnattu HoReCa-alan päättäjille, kuten yrittäjille, keittiömestareille, ravintolapäälliköille, hovimestareille tai muille yrityksen johdossa toimiville henkilöille.

”Pandemia on tuonut alalle valtavasti haasteita, joten nyt jos koskaan on tärkeää puhaltaa yhteen hiileen ja verkostoitua. On myös aika keskittyä positiivisiin näkökulmiin ja keskustella siitä, mitä kuluneet vuodet on meille opettaneet ja mitä hyvää ne ovat alalle tuoneet”, kertoo TopFairs-tapahtuman tuottaja Erika Kaipainen.

Jyrki Sukula tarkastelee yhdessä alan kuumimpien nimien kanssa ravintola-alan tulevaisuutta ja tulevia trendejä

Paneelikeskusteluun osallistuu suomalaisia huippukokkeja ympäri maailmaa. Toni Toivanen Tanskasta, Jaakko Sorsa Hong Kongista, Pinja Paakkonen Tanskasta ja Teemu Laurell Suomesta. Paneelissa pohditaan mm. sitä miltä näyttää ravintola-alan tulevaisuus. Entä onko pandemiavuosi tuonut jotain konkreettista alalle? Trendejä mitä ei ole vielä nähty, jotka olisi kuitenkin tulossa. Paljon puhuttanut ekologisuus herättää myös kysymyksiä, kuten onko luomu todella oleellinen?

TopFairs tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Lantmännen Unibake ja Vaasan Streed Food -tuotteet. Studiokeittiössä nähdään ammattikokki Dani Hänninen, joka laittaa trendikästä katuruokaa Vaasan Street Food -tuotteista – nimittäin ne ovat juuri siirtyneet ammattikeittiöihin uuden brändimuutoksen myötä.  Virtuualiaitioissa pääsee tapaamaan myös Finduksen, BBWinesin ja Haaga-Helian edustajia sekä tutustumaan heidän livelähetystarjontaan.

Ifairs tuo virtuaalitapahtumat uusiin ulottuvuuksiin

Virtuaali- ja hybridikohtaamiset ovat tulleet jäädäkseen. Tämän huomasivat maailmalla asuneet ifairs-alustan perustajat Marena Christensen ja Hanne Aimonen. Ruotsissa vuoden 2021 alussa lanseerattu ifairs on toiminut alustana jo maan suurimmille sähköautomessuille. Nyt ifairs otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa Suomessa.

Viimeksi muutettu lauantai, 25 syyskuu 2021 09:10
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia