Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
maanantai, 06 maaliskuu 2023 11:27

Helsinkiläiset ravintolayrittäjät avaavat uuden ravintolan entisen Denniksen tiloihin Bulevardilla

Kirjoittanut Kukkuuko Käki Oy
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ravintoloitsijat Teemu Aura, Riku Stenros, Maiju Åstedt ja Janne Ahola. Ravintoloitsijat Teemu Aura, Riku Stenros, Maiju Åstedt ja Janne Ahola. kuva: Kukkuuko Käki Oy

Kokeneet ravintoloitsijat Teemu Aura, Riku Stenros, Maiju Åstedt ja Janne Ahola avaavat toukokuussa uuden ravintolan Bulevardille. Ravintola on kumarrus ranskalaisen keittiön saloihin ja ruokalistalta löytyy paljon ranskalaisia klassikoita, mutta Auramaiseen tapaan myös rohkeampia ja revittelevämpiä annoksia. Yrittäjien tavoitteena on tarjota asiakkaille unohtumattomia makuelämyksiä ja pitkiä viihtyisiä iltoja.

”Tunnelma on kaikki kaikessa”, kiteyttää Åstedt.


Luvassa on rouheutta ja rokkenrollia

Ravintolan design ottaa huomioon sijainnin historian ja elävöittää talon aikakauden, unohtamatta yrittäjille ominaista rouheutta ja rokkenrollia. Ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja kesällä 20-paikkainen illallisterassi kutsuu nauttimaan ilta-auringosta. Sijainti Aleksanterin teatterin vieressä on oivallinen myös teatterivieraille. Yrittäjät toivovatkin saavuttavansa paikkansa niin lähikorttelien asukkaiden sydämissä kuin houkuttelevansa kauempaakin matkustavia ihastumaan kulttuuritunnelmaan.

Hengästyttävän syviä makuja ja ihastuksen huokauksia

Teemu Aura, Riku Stenros, Maiju Åstedt ja Janne Ahola ovat kokeneita ravintolayrittäjiä. Koronavuosien keskellä avatut Ullanlinnan Mat Distrikt sekä Vallilan Albina ovat molemmat saavuttaneet paikan helsinkiläisten sydämissä. Haasteet ravintoloiden pyörittämisessä poikkeuksellisina aikoina eivät ole lannistaneet yrittäjiä.

”Suuntaamme uutta kohti täydellä höökillä. Bulevardilla haluamme tarjota hengästyttävän syviä makuja ja kun salista kuuluu ihastuksen huokauksia, tiedämme onnistuneemme”, sanoo Stenros.

Viimeksi muutettu maanantai, 13 maaliskuu 2023 12:11
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Työvoima

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
  Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
  Matkustajaliikenne
 • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
  Matkustajaliikenne
 • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
  Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia