Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
lauantai, 17 elokuu 2019 16:17

Theron Catering toteuttaa MRKTNG DAY 2019 tapahtumaan uudenlaisen, vastuullisen tapahtumacateringin

Kirjoittanut Theron Group
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Theron Groupin cateringyksikkö on valittu vuoden tärkeimmän markkinointialan tapahtuman MRKTNG Day:n cateringkumppaniksi. Tapahtuman teema on tänä vuonna ”Do good with marketing” ja tapahtuma haluaa näyttää esimerkkiä myös muille tapahtumille ja niiden järjestäjille vastuullisen cateringin saralla.

Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki kertoo, että vastuullisempi catering on kokonaisuus, joka vaatii asiantuntemusta sekä johtamista. ” Vastuulliseen ja turvalliseen cateringiin liittyy niin paljon elementtejä, että tarvitsimme kumppanin, jolla on jo kokemusta mm. hävikkiruoan minimoinnista. Myös muut elintarvikkeiden sekä niihin liittyvien laitteiden alalla toimivat jäsenyrityksemme ovat lähteneet innolla mukaan uudenlaisen tapahtumakonseptin rakentamiseen.

Theron Groupin kaupallinen johtaja Katri Kärkkäinen kertoo, että tarkoitus on luoda konsepti, jota voidaan soveltaa myös muihin tapahtumiin. ”Olemme jo aikaisemmin kehittäneet erilaisia malleja hävikkiruoan vähentämiseksi ja tehneet tämän saralla yhteistyötä mm. Pelastusarmeijan kanssa. Tässä tapahtumassa haluamme mennä vielä astetta pidemmälle ja pääsemme nyt yhdessä Marketing Finlandin kanssa rakentamaan kestävää, kiinnostavaa ja vastuullista cateringia. Tavoitteenamme on päästä ruokahävikissä nollatasolle. Toivomme tämän näyttävän esimerkkiä myös muille tapahtumajärjestäjille.”

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia