Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
lauantai, 17 elokuu 2019 16:17

Theron Catering toteuttaa MRKTNG DAY 2019 tapahtumaan uudenlaisen, vastuullisen tapahtumacateringin

Kirjoittanut Theron Group
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Theron Groupin cateringyksikkö on valittu vuoden tärkeimmän markkinointialan tapahtuman MRKTNG Day:n cateringkumppaniksi. Tapahtuman teema on tänä vuonna ”Do good with marketing” ja tapahtuma haluaa näyttää esimerkkiä myös muille tapahtumille ja niiden järjestäjille vastuullisen cateringin saralla.

Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki kertoo, että vastuullisempi catering on kokonaisuus, joka vaatii asiantuntemusta sekä johtamista. ” Vastuulliseen ja turvalliseen cateringiin liittyy niin paljon elementtejä, että tarvitsimme kumppanin, jolla on jo kokemusta mm. hävikkiruoan minimoinnista. Myös muut elintarvikkeiden sekä niihin liittyvien laitteiden alalla toimivat jäsenyrityksemme ovat lähteneet innolla mukaan uudenlaisen tapahtumakonseptin rakentamiseen.

Theron Groupin kaupallinen johtaja Katri Kärkkäinen kertoo, että tarkoitus on luoda konsepti, jota voidaan soveltaa myös muihin tapahtumiin. ”Olemme jo aikaisemmin kehittäneet erilaisia malleja hävikkiruoan vähentämiseksi ja tehneet tämän saralla yhteistyötä mm. Pelastusarmeijan kanssa. Tässä tapahtumassa haluamme mennä vielä astetta pidemmälle ja pääsemme nyt yhdessä Marketing Finlandin kanssa rakentamaan kestävää, kiinnostavaa ja vastuullista cateringia. Tavoitteenamme on päästä ruokahävikissä nollatasolle. Toivomme tämän näyttävän esimerkkiä myös muille tapahtumajärjestäjille.”

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Työvoima

Liikenneuutisia

  • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
    Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
    Matkustajaliikenne
  • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
    Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
    Matkustajaliikenne
  • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
    Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
    Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia