Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
torstai, 28 marraskuu 2019 08:39

PlayOff-tähtipelaajarealityn toiseksi pääkuvauspaikaksi varmistui Leppävirran Vesileppis

Kirjoittanut Kuopio-Tahko Markkinointi
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
PlayOff-tähtipelaajarealityn toiseksi pääkuvauspaikaksi varmistui Leppävirran Vesileppis Kuopio-Tahko Markkinointi

Nelosen uuden PlayOff-kykyjenetsintäohjelman toiseksi pääkuvauspaikaksi varmistui Leppävirran Vesileppis, joka toimii kilpailijoiden tukikohtana. Ohjelman jalkapallo-osuudet kuvataan Kuopiossa.

Kahdeksanosaisessa sarjassa etsitään Veikkausliigan hallitsevalle suomenmestarille, Kuopion Palloseuralle, uutta tähtipelaajaa. Pudotuspelimuotoisessa kilpailussa 22 pelaajaa kamppailee 100 000 euron arvoisesta KuPSin ammattilaissopimuksesta kaudelle 2020.

”Vesileppis on kuuluisa siitä, että jopa venäläiset suurseurat menevät sinne harjoittelemaan. Samassa paikassa yhdistyvät majoitus, urheilutilat, huolto, rentoutumispalvelut, hieronnat, kylpylä ja kaikki muu, mitä ohjelma vaatii. Vesileppis on kuin tehty urheiluseurojen ylläpitoon”, sanoo PlayOffin vastaava tuottaja Vanja Drevitski.

”Tuotannollisesta näkökulmasta Vesileppis on ihanteellinen paikka tällaisen sarjan kuvaukseen, kun kaluston siirtely jää minimiiin kuvauspaikkojen sijaitessa saman katon alla”, lisää ohjelman juontaja, kuusinkertainen jalkapallon suomenmestari Sebastian Sorsa.

Haku kilpailuun on nyt auki

Kahdeksan jakson mittaisessa ohjelmassa seurataan viikoittain, kuinka kilpailijat kamppailevat eri haasteiden parissa ja elävät ammattiurheilijan elämää. Jokainen jakso huipentuu pudotukseen, kunnes jäljelle jää vain yksi kilpailija. Ohjelman odotetaan houkuttelevan mukaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin tähtiä, mutta se avaa mahdollisuuden myös ala- ja firmasarjojen tuntemattomille suuruuksille. Mukaan voi hakea kuka tahansa sopimuksesta haaveileva osoitteessa www.nelonen.fi/osallistu

PlayOffin kuvaukset alkavat Kuopiossa 3.1. Ensimmäinen jakso esitetään Nelosella 17.2.2020, ja viimeinen huipentuu KuPSin avausotteluun Veikkausliigassa.

Viimeksi muutettu tiistai, 31 joulukuu 2019 08:43
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia