Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
maanantai, 23 heinäkuu 2018 09:08

Tammerfest teki pääareenallaan kaikkien aikojen yleisöennätyksen

Kirjoittanut ProPromotion Oy
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ratinanniemessä juhli 29 500 festivaalivierasta.  Ratinanniemessä juhli 29 500 festivaalivierasta.  Kuva Julius Konttinen

Tampereen Ratinanniemessä, Keskustorilla ja klubeilla vietetty 24. Tammerfest teki pääareenallaan yleisöennätyksen. Ratinanniemessä vieraili kolmena päivänä torstaista lauantaihin yhteensä 29 500 festivaalivierasta. Ensimmäistä kertaa festivaalin historiassa olivat kaksi päivää, perjantai ja lauantai, jo ennakkoon loppuunmyytyjä. Kaikkiaan Tammerfestissä juhli yleisöä 80 000. 

”Yleisömäärä ylitti kaikki odotuksemme. Olemme todella otettuja, että kotimainen musiikki ja hyvin tuotetut tapahtumat kiinnostavat yleisöä”, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Isomäki pitää Tammerfestin suosion kasvun tekijöinä tapahtuman hyvää saavutettavuutta, ohjelman monipuolisuutta sekä tunnettua ja luotettua brändiä.

Seuraavan vuoden tapahtuman suunnittelu on jo aloitettu. ”Festivaali luottaa tulevaisuudessakin kotimaisiin kärkinimiin. Lisäksi se panostaa totuttuun tapaan alueen viihtyvyyteen sekä monipuoliseen ja laadukkaaseen ruoka- ja juomavalikoimaan. Erityistä huomiota kiinnitämme jatkossakin palvelun laatuun ja sujuvuuteen. Pyrimme myös vastaamaan VIP:n kasvavaan kysyntään”, kommentoi tapahtuman tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Ratinanniemessä esiintyi tänä vuonna toistakymmentä Suomen suosituinta artistia muun muassa Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Kaija Koo, Apulanta sekä paluukiertueensa Tammerfesteille päättänyt Tiktak. Juuri esiintymisensä päätti viimeistä kertaa Tampereella nähty ysäripopduo Nylon Beat. Lavalle nousevat vielä tänään lauantaina tanskalainen progerock-yhtye Mew sekä uraansa lopetteleva Cheek.

Keskustorin maksuton ohjelma kiinnosti jälleen yleisöä. Illat ja yöt vietettiin suosituilla klubikeikoilla, joissa nähtiin niin musiikkitaivaan kuin stand upin tähtiä. 

25. juhlavuoden Tammerfest vietetään Tampereella 18.-20.7.2019. Lipunmyynti alkaa Tiketissä maanantaina 23.7. klo 9.00. Myyntiin tulevat Ratinanniemen kolmen päivän liput. 

Viimeksi muutettu sunnuntai, 29 heinäkuu 2018 09:19
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Työvoima

Liikenneuutisia

  • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
    Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
    Matkustajaliikenne
  • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
    Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
    Matkustajaliikenne
  • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
    Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
    Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia