Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio elokuussa 2023

 

5,6% (-0,9)

Lasku heinäkuusta enimmäkseen sähkön hintaindeksin korjauksesta. 
Euroalueen inflaatio elokuussa 5,3%.

 Kuluttajien luottamusindikaattorin elokuussa 2023

-8,0 (-0,8)

(vuosimuutos ja edellisestä kuukaudesta)

Space
Space
Space
keskiviikko, 31 elokuu 2022 08:36

Uusi boutique huoneistohotelli Katajanokalle

Kirjoittanut KOTI Hotel
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
Jaakko Puron suunnittelemat huoneistot vastaavat laadultaan Helsingin korkeinta tasoa, tarjoten kuitenkin kodikkaan ja lämpimän tunnelman. Jaakko Puron suunnittelemat huoneistot vastaavat laadultaan Helsingin korkeinta tasoa, tarjoten kuitenkin kodikkaan ja lämpimän tunnelman. kuva KOTI Katajanokka

KOTI Hotel avasi heinäkuussa uuden huoneistohotellin Helsingin keskustaan Katajanokalle osoitteeseen Kruunuvuorenkatu 4.  Huoneistohotellissa on 60 korkeatasoista täysin kalustettua ja varusteltua huoneistoa palvelemaan lyhyt ja pitkäaikaista majoitustarvetta.

Vuonna 1905 rakennettu vanha makasiinirakennus saneerattiin hotellin käyttöön. Samasta talosta löytyy lisäksi hotellivieraiden käyttöön mm kattoterassi, sauna, leipomokahvila, ravintoloita ja wellness spa.

KOTI Katajanokalla huoneistovalikoimassa on kompakteja studiohuoneistoja, tehokkaita perhehuoneistoja, sekä town house tyyppisiä kahden kerroksen kahden makuuhuoneen huoneistoja. Jaakko Puron suunnittelemat huoneistot vastaavat laadultaan Helsingin korkeinta tasoa, tarjoten kuitenkin kodikkaan ja lämpimän tunnelman. Huoneistossa on erityisesti otettu huomioon pitkäaikaisen majoituksen tarpeet. Huoneistot on varusteltu täydellisellä keittiöllä, kuivaavalla pyykinpesukoneella, nykyaikaisella kodintekniikalla ja laadukkailla aikaa kestävillä huonekaluilla ja tekstiileillä.

Sisarhotelli KOTI Ullanlinna on palvellut Suomalaisia ja kansainvälisiä yritysmatkailijoita vuodesta 2019. Uusi hotelli tuo kaivattua helpotusta majoituskapasiteettiin, joka on ollut kovalla käytöllä aina KOTI Ullanlinnan avaamisesta lähtien.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 31 elokuu 2022 08:41
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Työvoima

Liikenneuutisia

 • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
  Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
  Matkustajaliikenne
 • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
  Matkustajaliikenne
 • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
  Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia