Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio kesäkuussa 2022

 

7,8% (+0,3%)

 Vuosimuutos +7,8%

Kuluttajien luottamusindikaattorin saldoluku oli kesäkuussa 2022

-14,3
(-10,5 maaliskuussa)

Space
Space
Space
keskiviikko, 31 elokuu 2022 08:36

Uusi boutique huoneistohotelli Katajanokalle

Kirjoittanut KOTI Hotel
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
Jaakko Puron suunnittelemat huoneistot vastaavat laadultaan Helsingin korkeinta tasoa, tarjoten kuitenkin kodikkaan ja lämpimän tunnelman. Jaakko Puron suunnittelemat huoneistot vastaavat laadultaan Helsingin korkeinta tasoa, tarjoten kuitenkin kodikkaan ja lämpimän tunnelman. kuva KOTI Katajanokka

KOTI Hotel avasi heinäkuussa uuden huoneistohotellin Helsingin keskustaan Katajanokalle osoitteeseen Kruunuvuorenkatu 4.  Huoneistohotellissa on 60 korkeatasoista täysin kalustettua ja varusteltua huoneistoa palvelemaan lyhyt ja pitkäaikaista majoitustarvetta.

Vuonna 1905 rakennettu vanha makasiinirakennus saneerattiin hotellin käyttöön. Samasta talosta löytyy lisäksi hotellivieraiden käyttöön mm kattoterassi, sauna, leipomokahvila, ravintoloita ja wellness spa.

KOTI Katajanokalla huoneistovalikoimassa on kompakteja studiohuoneistoja, tehokkaita perhehuoneistoja, sekä town house tyyppisiä kahden kerroksen kahden makuuhuoneen huoneistoja. Jaakko Puron suunnittelemat huoneistot vastaavat laadultaan Helsingin korkeinta tasoa, tarjoten kuitenkin kodikkaan ja lämpimän tunnelman. Huoneistossa on erityisesti otettu huomioon pitkäaikaisen majoituksen tarpeet. Huoneistot on varusteltu täydellisellä keittiöllä, kuivaavalla pyykinpesukoneella, nykyaikaisella kodintekniikalla ja laadukkailla aikaa kestävillä huonekaluilla ja tekstiileillä.

Sisarhotelli KOTI Ullanlinna on palvellut Suomalaisia ja kansainvälisiä yritysmatkailijoita vuodesta 2019. Uusi hotelli tuo kaivattua helpotusta majoituskapasiteettiin, joka on ollut kovalla käytöllä aina KOTI Ullanlinnan avaamisesta lähtien.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 31 elokuu 2022 08:41
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia