Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
torstai, 25 huhtikuu 2019 07:41

Scandic Lahti -hotellin liiketoiminta on myyty GreenStar Hotels Oy:lle

Kirjoittanut Scandic Hotels Oy
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Scandic Lahti vaihtaa kylttiä elokuussa, kun liiketoiminta siirtyy GreenStar Hotellit Oy:lle. Scandic Lahti vaihtaa kylttiä elokuussa, kun liiketoiminta siirtyy GreenStar Hotellit Oy:lle. Kuva: Scandic Hotels

Suomen johtava hotelliyritys Scandic Hotels Oy on allekirjoittanut sopimuksen Scandic Lahti -hotellin liiketoiminnan myynnistä GreenStar Hotels Oy:lle 24.4.2019.  


Nyt myyty hotelli oli viimeinen kolmesta hotellista, joiden myynti oli KKV:n ehdollisen Scandicin ja Restel Hotellit Oy:n yrityskaupan ehtona 5.12.2017. Kahden muun Porissa ja Kuopiossa sijaitsevan hotellin operointivastuut siirtyivät uusille toimijoille vuonna 2018.

138-huoneisen Scandic Lahti -hotellin vetovastuu siirtyy ostajalle 1.8.2019. Hotellin vuokrasopimus olisi muuten päättynyt 31.12.2019. Henkilöstö siirtyy kaupassa niin sanottuina vanhoina työntekijöinä.

Toimitusjohtaja Aki Käyhkö: ”Olemme tyytyväisiä solmimaamme sopimukseen. GreenStar Hotels Oy on kasvuhakuinen hotellioperaattori, joka sopii erinomaisesti jatkamaan Scandic Lahden toimintaa. Olen myös kovasti tyytyväinen yhteistyöhön KKV:n kanssa divestointiprosessin aikana. Meidän osaltamme Restel Hotellit Oy:n yrityskauppa on tältä osin toteutettu.”

Viimeksi muutettu torstai, 25 huhtikuu 2019 08:08
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia

 • Nuuksio Lakeland tarjoaa kestäviä luontoelämyksiä
  Nuuksio Lakeland tarjoaa kestäviä luontoelämyksiä Nuuksio Lakeland -yritysverkosto luo Nuuksion järviylängölle elämyksellisiä matkailukokemuksia. Seitsemän matkailuyrityksen yhteinen hanke on keskittynyt kehittämään alueen yritysten välistä yhteistyötä sekä palvelutarjontaa.
  Aktiviteetit
 • 30-vuotias Kolin kansallispuisto on suositumpi kuin koskaan
  30-vuotias Kolin kansallispuisto on suositumpi kuin koskaan Kolin kansallispuisto täyttää tulevana viikonloppuna 30 vuotta. Viime vuonna Kolin kansallispuistossa tehtiin käyntimääräennätys yli 236 000 käyntiä. Luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutukset ovat yksi syy kansallispuistojen suosion nousuun. Suojelualueiden hyödyntäminen matkailussa on mahdollista, kun se sovitetaan yhteen suojelutavoitteiden kanssa.
  Aktiviteetit
 • Kotimaiset elämyspalvelut kiinnostavat korona-aikana
  Kotimaiset elämyspalvelut kiinnostavat korona-aikana Villi Pohjola ja Lomarengas selvittivät suomalaisten matkailijoiden suhtautumista kotimaan elämyspalveluihin. Vastaajista 49 % kertoi olevansa kiinnostunut maksullisista elämyspalveluista lomansa aikana Suomessa. Halutuimmiksi tuotteiksi nousivat huskyajelut, vierailut huskytiloilla sekä välinevuokraus.
  Aktiviteetit