Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
keskiviikko, 23 kesäkuu 2021 20:37

Rovaniemen Apukka Resortiin lähes 100 uutta vuodepaikkaa sekä täysin uusi majoitusmuoto: Ensi talvena lomaillaan Lapinkylän Kammeissa

Kirjoittanut Business Rovaniemi
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Apukka Resortiin nousee parikymmentä panoraamaikkunallista Kammia sekä viisi isompaa kuvan Kammi-perhesviittiä Apukka Resortiin nousee parikymmentä panoraamaikkunallista Kammia sekä viisi isompaa kuvan Kammi-perhesviittiä Kuva: Apukka Resort Oy

Rovaniemen Apukka Resort uskoo matkailun tulevaisuuteen ja etenee rohkeasti jo ennen pandemiaa ennen tehdyissä investointisuuunnitelmissaan. Matkailijat pääsevät nauttimaan Apukan uusista elämyksistä jo talvikaudella 2021-22. 

Tulevalle talvelle Apukka Resortin majoituskapasiteetti tulee kasvamaan lähes sadalla uudella vuodepaikalla sekä täysin uudella majoitusmuodolla, kammeilla.  Apukka Resortiin nousee parikymmentä panoraamaikkunallista Kammia sekä viisi isompaa Kammi-perhesviittiä. Uniikit majoitukset ovat osa Apukkaan rakennettavaa Lapinkylää, joka nousee resortin ytimeen, osaksi Olkkajärven ja Apukkajoen maisemaa. 

- Huolimatta maailmanlaajuisesta koronapandemiasta, joka on runnellut pahoin myös matkailualaa, me uskomme tulevaisuuteen. Rakennushankkeemme jakautuu 2-3 osaan ja parin seuraavan vuoden aikana pystytämme ensin majoitukset, rantasaunan sekä siihen liittyvät hemmottelutilat. Lopuksi kruunaamme kokonaisuuden kotaravintolalla sekä mahdollisesti muilla Lapinkylän omilla palveluilla, kertoo Apukka Resortin toimitusjohtaja Harri Mällinen.

Mällinen kuvailee uutta Kammi-majoitusta aidoksi Lapin luksukseksi, joka on täynnä  pohjoisten arojen ikiaikaisia tarinoita. Vuosisatojen ajan kammit ovat tarjonneet suojaa ja lämpöä  pohjoisten metsien ja tuntureiden kulkijoille.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 23 kesäkuu 2021 20:41
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Taksialalla on nyt töitä tarjolla: ”Alalle pääsy on kevyt mutta tuettu”
  Isoimmissa kaupungeissa sekä pääkaupunkiseudulla tarvitaan lisää työvoimaa taksialalle. Koronan myötä ylikapasiteetti on purkautunut, ja arjen muututtua kohti normaalia ala kärsii jo työvoimapulasta. Esimerkiksi taksiyhtiö Menevä on aloittanut uusien kuskien rekrytoimisen. Taksilain uudistuttua 2018 alalle tuli paljon uusia autoilijoita, ja kaupungeissa oli kysyntään nähden runsaasti tarjontaa. Osa uusista tulokkaista poistui kuitenkin…
  Matkustajaliikenne
 • VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn
  VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn Junamatkustamisessa on havaittavissa piristymistä ja käynnissä on yksi kotimaanmatkailun vilkkaimmista kausista. VR on palauttanut kevään ja alkukesän aikana yli sata alkuvuonna vähennettyä päiväjunavuoroa liikenteeseen jokaiselle kesäviikolle. Nyt VR tuo yöjunaliikenteeseen kokonaan uusia vuoroja. Yhteensä 22 yöjunavuoroa lisätään yhteysväleille Helsinki–Rovaniemi ja Helsinki–Kolari loppukesän ja syksyn viikonloppuihin.
  Matkustajaliikenne
 • Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen
  Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen Korona-aika on koetellut rankalla kädellä linja-autoyrittäjiä – matkustajamäärät ovat laskeneet ja tartuntaketjuja on päässyt muodostumaan tiukoista rajoituksista ja korkeasta hygieniatasosta huolimatta. Perinteinen linja-autoyhtiö Matka-Kosonen joutui hankalaan tilanteeseen alkuvuonna 2021, kun aivasteleva matkustaja laittoi liikkeelle tartuntaketjun, joka asetti myös ison osan henkilökunnasta karanteeniin.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia