Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio tammikuussa 2023

 

9,1% (+0,4%) 

 

Kuluttajien hintaindeksi tammikuussa 2023

117,78
Vuosimuutos 7,96%, kuukausimuutos 0,6%

 

Space
Space
Space
keskiviikko, 18 tammikuu 2023 10:25

Raaseporiin Fiskarsin entiseen hienotaepajaan korkeatasoinen hotelli The Torby

Kirjoittanut The Torby
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
The Torby hotellin sisustus on toteutettu yhdessä suomalaisten muotoilijoiden ja paikallisten valmistajien kanssa. The Torby hotellin sisustus on toteutettu yhdessä suomalaisten muotoilijoiden ja paikallisten valmistajien kanssa. kuva: The Torby

Suositun The Barö-hotellin perustanut yrittäjäpariskunta avaa uuden hotellin Raaseporiin Fiskarsin kylään. The Torby -hotelli vastaa Fiskarsin alueen kulttuuritarjonnan majoituskysyntään.

The Barö -saaristohotellin omistajapariskunta avaa Fiskarsin ruukkikylään korkealuokkaisen hotellin, The Torbyn. Hotellin päärakennus sijaitsee alunperin vuonna 1832 valmistuneessa Fiskarsin hienotaepajassa. Historialliseen Fiskars Groupin omistamaan kiinteistöön on rakennettu 24 hotellihuonetta, joista kaikista avautuu näkymä Fiskarsin vanhalle ruukkialueelle. Hotellissa on lisäksi viisi erikokoista kokoustilaa sekä sauna. Hotelli avataan vuoden 2023 kesäkuussa.

Fiskarsin hienotaepaja on osa suomalaista muotoiluhistoriaa. Siellä valmistettiin 1800-1900-luvuilla etenkin saksia, mutta myös esimerkiksi ruokailuvälineitä. 

Fiskarsin ruukkikylä on suosittu matkailukohde sekä taiteilijoiden, käsityöläisten ja muotoilijoiden yhteisö. The Torby -hotellin johtaja Jussi Paavoseppä uskookin, että alueella on tarvetta laadukkaalle majoitukselle.

- Fiskars on Suomen johtava kulttuurikeskus reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Ruukkialue on yksilöllinen ja kulttuuritarjonnaltaan ainutlaatuinen koko maailmassa. Uskomme, että voimme palvella hyvin Fiskarsin ruukkialueen kokous-, kulttuuri- ja luontomatkailijoita sekä laadukasta majoituspalvelua arvostavia matkaajia, Paavoseppä sanoo.

Uuden hotellin myötä alueen ympärivuotista matkailua kehitetään, ja tulevaisuudessa jopa laajennetaan.

- The Torby -hotellin tavoitteena on palvella asiakkaita yhdessä Fiskarsin muiden toimijoiden kanssa ja luoda ainutlaatuinen kokemus, jota ei voi saavuttaa missään muualla, Paavoseppä kertoo.

The Torby -hotelli kunnioittaa suomalaista muotoilua. Hotellin sisustus on toteutettu yhdessä suomalaisten muotoilijoiden ja paikallisten valmistajien kanssa. Sisustussuunnittelusta vastaa Koko3:n Mari Relander yhdessä Poiat arkkitehtitoimiston kanssa. Lisäksi Håkan Långsted Saas Instrumentsista on suunnitellut hotelliin valaisimet, jotka ovat valmistettu käsin Helsingissä. Mikko Laakkonen on muotoillut Fiskarsissa valmistettuja lasivalaisimia hotellille. Hotellin irtokalusteet ovat Nikarin ja Poiat valmistajien käsialaa.

The Torby hotellin yrittäjäpariskunta Netta ja Jussi Paavoseppä.

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 18 tammikuu 2023 10:33
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia