Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
sunnuntai, 29 lokakuu 2023 15:39

Primehotels Oy muuttaa strategiaansa vallitsevassa markkinatilanteessa

Kirjoittanut Primehotels
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Keväällä 2020 alkaneella koronapandemialla ja sittemmin Ukrainan sodalla on ollut laaja-alaisia vaikutuksia koko majoitus- ja ravintola-alan kannattavuuteen ja kasvumahdollisuuksiin. Vaikutukset näkyvät myös vahvasti Helsingin hotellimarkkinassa, joka on muuttunut merkittävästi eikä ole vieläkään palautunut korona-aikaa edeltävälle tasolle.

Primehotels mukauttaa toimintaansa markkinatilanteeseen ja panostaa jatkossa olemassa olevien liiketoimintojensa vahvistamiseen ja kannattavuuteen. Positiivista liiketoiminnan kehitystä on ollut erityisesti nähtävissä tilaisuuksien ja tapahtumien osalta sekä vapaa-ajan segmentissä, josta kertoo muun muassa Hotel AX:n saama tunnustus World Travel Awards -kilpailussa Suomen parhaana designhotellina ja Hotel Sveitsin valinta jälleen Suomen parhaaksi lomakeskukseksi.

Osana strategiansa toteuttamista Primehotels luopuu Grand Hansa Hotel Hyatt -hankkeesta. Grand Hansa Hotel -hanke käynnistyi 2019 jolloin kiinteistön omistaja valitsi Primehotelsin operaattorin rooliin. Sopimus on purettu yhteisymmärryksessä osapuolten kesken.  

Uuden strategiansa myötä Primehotels keskittyy orgaaniseen kasvuun ja markkinatilanteen luomien olosuhteiden kannalta kannattavaan liiketoimintaan uniikkien hotellien portfolionsa kautta Helsingissä, Hyvinkäällä, Savonlinnassa ja Varkaudessa.

 

Viimeksi muutettu tiistai, 31 lokakuu 2023 12:31
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Työvoima

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
  Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
  Matkustajaliikenne
 • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
  Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
  Matkustajaliikenne
 • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
  Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia