Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio toukokuussa 2022

 

7,0% (+1,3%)

 Vuosimuutos +7%

Kuluttajien luottamusindikaattorin saldoluku oli huhtikuussa 2022

-11,7
(-10,5 maaliskuussa)

 

Space
Space
Space
maanantai, 20 kesäkuu 2022 14:18

Petter Stordalenin hotelliyhtiö Nordic Choice Hotels vaihtaa nimeä

Kirjoittanut Nordic Choice Hotels
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Petter Stordalen ilmoitti nimenmuutoksesta itse puheessaan Vinterkonferens-tapahtumassa Tukholman Friends Arenalla. Vuotuinen tapahtuma tuo yhteen 2 500 työntekijää ja kumppania. Petter Stordalen ilmoitti nimenmuutoksesta itse puheessaan Vinterkonferens-tapahtumassa Tukholman Friends Arenalla. Vuotuinen tapahtuma tuo yhteen 2 500 työntekijää ja kumppania. Nordic Choice Hotels

Kämp Collection Hotelsin ja Clarion Hotelin omistaja Petter Stordalen vaihtaa hotelliyrityksensä nimen Nordic Choice Hotelsista Strawberryksi. Nimenmuutoksella halutaan korostaa yhtiön sitoutumista hotellien palvelutasoon. Seuraavien kymmenen vuoden aikana yhtiö aikoo kaksinkertaistaa hotelliensa määrän ja laajentaa kanta-asiakasohjelmaan sisältyviä etuja ja palveluita. Tavoitteena on luoda omista brändeistä ja ulkoisista kumppaneista koostuva ekosysteemi, joka tarjoaa kokemuksia Pohjoismaiden alueella.

- Olemme yhdessä osaavien työntekijöiden kanssa rakentaneet Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvan hotellikonsernin, joka tarjoaa niin edullista kuin ylellistäkin majoitusta. Tavoitteemme on tulla koko Pohjoismaiden alueen kiinnostavimmaksi matkailualan toimijaksi. Uskomme, että sen saavuttaminen vaatii yrityksen kehittämistä ja kantaasiakasohjelman ja hotellikonsernin tarjoamien tuotteiden ja palveluiden laajentamista. Muutoksen myötä yhtiö vaihtaa nimensä Strawberryksi. Odotamme jo innokkaasti tulevaa matkaa, sanoo Strawberryn omistaja ja Nordic Choice Hotelsin perustaja Petter A Stordalen.

Nordic Choice Hotels perustettiin 1990-luvulla, minkä jälkeen yhtiö on kasvanut kiivasta tahtia. Vuosina 1997–2000 hotellikonserniin tuli uusi hotelli joka toinen viikko ja 50 uutta työntekijää joka 10. päivä. Nykyään Nordic Choice Hotels on Norjan ja Ruotsin suurin hotellikonserni. Yrityksellä on Pohjoismaissa yhteensä 214 hotellia viidessä maassa, mukaan lukien Baltian maat, 3 000 Strawberry Living -huoneistoa ja lähes 15 000 työntekijää.

Vuonna 2016 Nordic Choice Hotels perusti Clarion Hotelin Suomeen, ja vuonna 2019 se hankki suomalaisen Kämp Collection Hotels -hotelliketjun. Samana vuonna yhtiö voitti Helsinki-Vantaan lentoaseman kaksi uutta hotellia käsittävän kilpailutuksen, johon sisältyy yhteensä 718 hotellihuonetta.

- Kasvu on osa yrityksen DNA:ta, ja muutos on välttämätöntä, jotta voimme jatkaa samanlaista upeaa kasvua kuin 25 viime vuoden aikana. Enää pelkkä sopeutuminen ei riitä. Meidän on otettava ohjat omiin käsiimme. Haluamme tarjota luokkansa parhaan hotellikokemuksen. Haastamme asemamme matkailualan toimijana ja pyrimme tulemaan entistäkin houkuttelevammaksi yhä useammille asiakkaille ja yhä toistuvammin. Strawberry merkitseekin meille uutta ja jännittävää aikakautta, Petter A Stordalen toteaa.

Nimenmuutoksesta ilmoitti Stordalen itse puheessaan Vinterkonferens-tapahtumassa Tukholman Friends Arenalla. Vuotuinen tapahtuma tuo yhteen 2 500 työntekijää ja kumppania. Yleensä se järjestetään tammikuun puolivälissä, mutta tänä vuonna se siirrettiin pandemian vuoksi kesäkuulle. Yrityksen nimi muuttuu virallisesti vuoden 2023 aikana, ja hotellikonserni jatkaa usean brändin strategiallaan, jossa eri hotelliketjut sovitetaan eri kohderyhmien tarpeisiin.

- Menestyksemme perustuu siihen, että meillä on hotellialan parhaat työntekijät, jotka osaavat loihtia asiakkaillemme maailmanluokan kokemuksia. Tunnettujen hotelliketjujen ja itsenäisten brändien lisäksi meillä täytyy jatkossa olla houkuttelevia tuotteita ja tarjouksia, jotka yhdessä luovat parhaan kokemuksen ja kanta-asiakasohjelman Pohjoismaissa. Lisäksi meidän täytyy vaalia sitä, mitä Nordic Choice pohjimmiltaan edustaa: vastuullisuutta, monimuotoisuutta ja inkluusiota, että annamme ihmisille mahdollisuuden ja taistelemme syrjintää vastaan, sanoo Nordic Choice Hotelsin toimitusjohtaja Torgeir Silseth.

Viimeksi muutettu maanantai, 20 kesäkuu 2022 14:28
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Telkänpönttökylä nousee Naantalin Saaristoon
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

 • Petter Stordalenin hotelliyhtiö Nordic Choice Hotels vaihtaa nimeä
  Petter Stordalenin hotelliyhtiö Nordic Choice Hotels vaihtaa nimeä Kämp Collection Hotelsin ja Clarion Hotelin omistaja Petter Stordalen vaihtaa hotelliyrityksensä nimen Nordic Choice Hotelsista Strawberryksi. Nimenmuutoksella halutaan korostaa yhtiön sitoutumista hotellien palvelutasoon. Seuraavien kymmenen vuoden aikana yhtiö aikoo kaksinkertaistaa hotelliensa määrän ja laajentaa kanta-asiakasohjelmaan sisältyviä etuja ja palveluita. Tavoitteena on luoda omista brändeistä ja ulkoisista kumppaneista koostuva ekosysteemi, joka …
  Hotellit ja majoitus Lue lisää...
 • Savonlinnan Seurahuoneen uudet huoneistot avautuivat kesäsesonkiin
  Savonlinnan Seurahuoneen uudet huoneistot avautuivat kesäsesonkiin Original Sokos Hotel Seurahuoneen uudenlaiset huoneistot Savonlinnan sydämessä ovat valmistuneet. Koenukkujat kävivät testaamassa majapaikan ennakkoon. Saatu palaute on kannustavaa: tyylikäs sisustus, hyvä varustelu ja mainio sijainti matkustajasataman vierellä viehättivät ensimmäisiä vieraita. Savonlinnan kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen Niina Härkönen on yksi testiyöpyjistä. Härkönen suosittelee huoneistoja erityisesti etätyöskentelyyn ja pidempään majoittumiseen. ”Täällä voi asustella…
  Hotellit ja majoitus
 • Telkänpönttökylä nousee Naantalin Saaristoon
  Telkänpönttökylä nousee Naantalin Saaristoon Maailman kauneimman saariston syleilystä Rymättylästä löytyy makailuyrittäjä, Pentti-Oskari Kankaan unelmasta kasvanut vanhan kalastajakylän päivitetty versio Herrankukkaro.
  Hotellit ja majoitus Lue lisää...

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

 • Pride-vuosi rikkoo jälleen ennätyksiä - 30 tapahtumaa aina syyskuulle saakka
  Pride-vuosi rikkoo jälleen ennätyksiä - 30 tapahtumaa aina syyskuulle saakka Sateenkaariliikkeen pride-tapahtumia järjestetään taas tänä vuonna ympäri Suomea, noin kolmisenkymmentä kappaletta. Tänä vuonna teemana Pride-tapahtumissa on esimerkiksi maailmantilanteen vastaava Rauhaa ja rakkautta.
  Tapahtumat
 • Tapahtuma-, kulttuuri- ja viihdealan kesästä tulossa vilkas
  Tapahtuma-, kulttuuri- ja viihdealan kesästä tulossa vilkas Viimeiset kaksi kesää koronapandemiasta kärsineiden kulttuuri-, viihde- ja vapaa-ajan palveluiden kesäsesongista odotetaan tänä vuonna vihdoin yhtä vilkasta kuin ennen koronaa. Toisaalta riskit, kuten ulkomaisten matkailijoiden vähyys erityisesti Uudellamaalla, saattavat näkyä edelleen kävijämäärissä, arvioi Palvelualojen työnantajat Paltan pääekonomisti Martti Pykäri.
  Tapahtumat
 • Matkamessujen ohjelma on julkistettu, koronapassilla turvallisesti tapahtumaan
  Matkamessujen ohjelma on julkistettu, koronapassilla turvallisesti tapahtumaan Lupa matkustaa – License to Travel kiteyttää matkamessujen pääteeman matkailun käynnistymiseen uudessa tilanteessa, jossa totutellaan koronapassin laajaan käyttöön matkustettaessa. Matka 2022 -messut toivottaa kävijät tammikuussa tervetulleiksi koronapassitarkastuksen läpi. Tapahtuman partnerimaa on Kreikka, jonka odotetaan ensi kesänä nousevan suomalaisten suurimmaksi lomakohteeksi.
  Tapahtumat

Aktiviteettiuutisia